Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Zlato, perje, šljokice – ovo je hit novogodišnji odabir

Zato je dress code često prilagođen za ovakvu prigodu pa mnogi za tu večer zahtijevaju crno-zlatne kombinacije, perje, šljokice, full glam i slično.

Doček Nove godine je savršeno vrijeme za pokazati najbolju i najraskošniju odjeću i obuću. Svi zlatni komadi, svako pero i sve šljokice dopuštene su te vrlo dobro došle na svakom partyju, za sve kombinacije. Zato je dress code često prilagođen za ovakvu prigodu pa mnogi za tu večer zahtijevaju crno-zlatne kombinacije, perje, šljokice, full glam i slično.

Metalik štikle odličan su odabir za isticanje u svakoj odjevnoj modnoj kombinaciji pa čak i onim najodvažnijima – jer na proslavi Nove godine je sve dopušteno!

Slobodno ih upari s komadima koji se ističu, a možeš i miješati metalik modele, pa tako bez problema upari zlatne dodatke sa srebrnima i pustiti mašti na volju. Ako ipak nisi tip za previše odvažne odjevne kombinacije i uvijek se radije vraćaš na malu crnu haljinu i želiš ju začiniti s detaljima, srebrne ili zlatne cipele odradit će svoj zadatak, a ispunit ćeš željeni dress code. Broj kombinacija je beskonačan, a i sigurno nećeš pogriješiti – igraj se bez straha.

Da bi zasjala u novogodišnjoj večeri zaviri u najbliži Deichmann i pronađi skriveni dragulj među cipelama kojima ćeš upotpuniti novogodišnji modni odabir.

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Trendovi

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.