Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Obnavljajuća njega za osjetljivo rublje

Novi Perwoll Balsam Magic sada s Repair Effectom.

Henkel predstavlja novi Perwoll Balsam Magic s Repair Effectom – deterdžent za osjetljivo rublje koji njeguje vunu i ostale nježne tkanine. Nježne tkanine od mješavine vune i svile vraćaju se u modu 2011. s lakoćom donoseći eleganciju bilo da se radi o mekanim džemperima koji slijede svaku oblinu tijela ili elegantnim šalovima. Zapravo, izgleda da nježna prirodna vlakna kao što su vuneni materijali i svila nikad ne izlaze iz mode. No zbog čestog pranja osjetljive tkanine mogu izgledati stanjeno i rastegnuto i baš zato posebna vlakna trebaju poseban tretman kako bi ostala prekrasna što je dulje moguće.

Jedinstveni Repair Effect koji se nalazi u novom Perwoll Balsam Magicu vraća elastičnost vlaknima životinjskog porijekla – tako je i najnježnije rublje u vašem ormaru ponovno glatko i mekano, a vi možete uživati u njegovu dodiru. Koristeći najnoviji razvoj tehnologije koji je već integriran u najmodernije inovacije, stručnjaci Perwolla stvorili su tanak film koji zaglađuje površinu vlakana prirodnog porijekla. Magična formula s nježnim balzamom značajno poboljšava elastičnost vlakana koja su se rastegnula tijekom česte upotrebe – ovo se posebno odnosi na svilu. Ista formula pomaže i spriječiti da se tkanine od mješavine vune skupe ili rastegnu što znači da će vaša omiljena odjeća dugo izgledati kao nova.

Novi Perwoll Balsam Magic s obnavljajućim učinkom prvi je deterdžent za osjetljivo rublje koji posebno njeguje vunene i svilene tkanine. S Perwollovom najnovijom inovacijom čak se i najnježnije rublje može prati uvijek iznova, a da pri tom ne izgubi oblik niti se rastegne. Novi Perwoll već se dokazao kao pravi hit među onima koji brinu o svojoj odjeći. Naime, većina potrošača koja je testirala deterdžent za osjetljivo rublje izjavilo je da bi kupili novi Perwoll Balsam Magic s Repair Effectom.

Linija Perwoll iz Henkela vodeća je na tržištu i već godinama njeguje nježne tkanine i osjetljivo rublje te vam tako pomaže da vaša odjeća izgleda kao nova. Ona uključuje prvi deterdžent za osjetljivo rublje koji njeguje boje tj. Color Care – Perwoll RE-new Color Effect i Perwoll Re-new Black Effect. Tu je i prvi deterdžent za osjetljivo rublje za bijelu odjeću, predstavljen u svibnju 2009., Perwoll Re-new White Effect. Perwoll Balsam Magic s Repair Effectom dostupan je u prodavaonicama od siječnja 2011. Potražite naljepnicu “like new“ i slogan “Repair Effect” na jarko ružičastom PET pakiranju! Za osjetljivo rublje mekano kao novo.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Moj dom

Sigurno u ormaru čuvate neku od najdražih haljina koju tako dugo imate, a jedna je od rijetkih koja vam još nije dosadila.

Beauty report

Pravilnom njegom i prehranom do duge, guste i zdrave kose.

Trendovi

Od luksuza za vrijeme rata do simbola ženstvenosti.

Savjeti stručnjaka

Od djetinjstva nas uče da je potrebno tuširati se svaki dan kako biste održali tjelesnu higijenu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.