Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
senzualna masaža
senzualna masaža

Život u dvoje

Senzualna masaža: Vodič za početnike

Senzualna masaža je dio intimnog odnosa kao stvoren za opuštanje i pripremu na seksualni čin. S

Senzualna masaža je dio intimnog odnosa kao stvoren za opuštanje i pripremu na seksualni čin. Senzualnom masažom partneru možete pružiti neslućenu relaksaciju, ugodu ali i uzbuđenost putem dodira.

Masaža smiruje, smanjuje osjećaj napetosti i izaziva osjećaj zadovoljstva i opuštenosti. Opće poznata i svima dobro znana činjenica je da masaža potiče cirkulaciju. Zahvaljujući masaži ubrzava se protok limfe te potiče izbacivanje štetnih tvari iz organizma. Masaža je višestruko korisna aktivnost, a ako je do sada niste prakticirali vrijeme je da se to promijeni. Pozitivni učinci masaže itekako će iznenaditi i vas, ali i vašeg partnera. A koliko uzbuđenja će donijeti jedna dobra senzualna masaža, o tome nećemo ni govoriti.

Krenimo redom. Prije svega pobrinite se za ugodnu i relaksirajuću atmosferu u prostoriji. Prostoriju po želji zamračite, pustite neku vama i partneru dragu muziku, upalite mirisnu svijeću. Mi ćemo predložiti upravo svijeću koju ćemo vam danas pokloniti – Lelo Massage Candle Vannila & Creme de Cacao. Izrađena je od potpuno prirodnog voska soje, shea maslaca i ulja sjemenki marelice koje se predivno tome u vosak za masažu.

Senzualno i nježno

Koncentrirajte se na partnera i na ugodu koju njemu želite pružiti, ali nesumnjivo i vi ćete u ovoj seansi itekako uživati. Pobrinite se da vam ruke budu tople i glatke. Po želji možete koristiti neko ulje za masažu jer ono ruke čini mekšima i smanjuje trenje kože koje je popratna pojava „suhe” masaže.

Od kojeg dijela tijela ćete krenuti, prepuštamo vama na volju, no važno je svakako da to bude prava senzualna masaža – nježna i lagana. Milujte partnera i dodirima se posvetite cijelom tijelu. Ne zadržavajte se predugo na jednom dijelu tijela već klizite posvuda, ali ponavljamo lagano i senzualno, bez jakih pritisaka i grubih pokreta.

A onda…

Nakon što ste se dovoljno posvetili cijelom tijelu možda bi mogli pomalo početi „izazivati“ ključna područja, u smislu da im se približavate, ali da istovremeno izbjegavate direktan kontakt. Uzbuđenje vašeg partnera će vrtoglavo porasti i jasno vam je što vas čeka.

Razmazite partnera, neka kroz dodire osjeti vašu želju na svakom djeliću tijela, a on će već, sigurni smo, pronaći način da vam uzvrati.

Uzajamni užitak je zagarantiran!


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  1. Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  2. Pratite nas putem društvenih mreža FacebookInstagram, TikTokYouTube
  3. Možete se prijaviti samo jednom

Prijave primamo do 26. siječnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje dostavljaju u inbox na našem Facebooku podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona, radi dostavnih službi). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. 

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Vlatka Korosteljev

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

Uz male preinake u svakodnevici, lakše se diše!

Trudnoća

Potreba za željezom eksponencijalno raste tijekom trudnoće, a vrhunac doseže u trećem tromjesečju kada ne možete unijeti toliko željeza samo iz hrane bogate željezom!

Seks

Bilo da ste solo ili imate partnera, ključan aspekt seksualnog zdravlja i sreće je odvojiti vrijeme za istraživanje svog tijela i njegovih želja.

Duh i tijelo

Oni koji su počeli pisati dnevnik zahvalnosti tvrde da usredotočenost na ono na čemu smo zahvalni pomaže prekinuti začarani krug negativnih misli.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.