Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Tenisice
Tenisice

Fashion report

Kako stilizirati ženske tenisice? 5 elegantnih i modernih načina

Tenisice su odavno postale osnova ženskih ormara, nudeći udobnost za svakodnevno nošenje i stil koji se uklapa u brojne kombinacije.

Tenisice su odavno postale osnova ženskih ormara, nudeći udobnost za svakodnevno nošenje i stil koji se uklapa u brojne kombinacije. Mogu se lako odjenuti i udobne su za hodanje ili fizičku aktivnost, što ih čini svestranim izborom za razne prigode. Bez obzira trčite li po dućanima, sjedite u uredu ili idete u kino, tu je par tenisica koji može nadopuniti vaš izgled.

Za formalnije prilike odaberite elegantne i diskretne tenisice, dok za casual događaje možete eksperimentirati s hrabrim bojama i uzorcima, a mi vam u nastavku donosimo pet zanimljivih ideja kako tenisice uklopiti u svaki stil.

Podignite casual haljinu tenisicama

Spojite udobnost tenisica s elegancijom haljine za šik i bezbrižan izgled. Odaberite par bijelih ili minimalističkih tenisica u neutralnoj boji i sparite ih s lepršavom proljetnom haljinom ili flanel varijantom za hladnije mjesece. Za dašak sofisticiranosti dodajte i sako ili upadljivu ogrlicu.

Sparite tenisice sa svečanim hlačama

Tenisice mogu dodati casual notu paru svečanih hlača, stvarajući moderan i uglađen izgled. Odaberite ravne ili slim fit hlače i sparite ih s jednostavnim T-shirtom ili bluzom. Za elegantniji izgled dodajte i sako ili kratku jaknu, a kombinaciju upotpunite malom torbicom ili novčanikom. Novčanici ženski su nezaobilazan modni dodatak za poslovne prilike kad je bitno da naš stil bude jednostavan, ali u isto vrijeme i elegantan.

Upotpunite kombinezon tenisicama

Kombinezoni su uglavnom laki za stiliziranje, a tenisice u kombinaciji mogu dodati malo kontrasta. Odaberite kombinezon u neutralnoj boji, poput crne, bijele ili bež i sparite ga s parom tenisica u kontrastnoj nijansi. Za opušteniji izgled ostavite kosu puštenu i upotpunite izgled upadljivom ogrlicom ili parom naušnica. Nakit, torbice i pojasevi mogu dodati dašak glamura i elegancije outfitu s tenisicama. Odaberite dodatke koji odgovaraju vašim tenisicama i ukupnom izgledu koji želite postići.

Uparite tenisice sa suknjom

Tenisice mogu dodati sportski twist suknji, stvarajući opušteni, ali u isto vrijeme i pristojni dojam. Odaberite plisiranu ili suknju do koljena od lepršavog materijala i sparite je s tenisicama u kontrastnoj boji. Za ozbiljnije prilike pokušajte s čizmama na vezanje umjesto tenisica.

Dodajte tenisice opuštenom outfitu

Tenisice mogu biti savršeni završni dodir casual outfitu. Sparite ih s trapericama, T-shirtom i denim jaknom za opuštenu kombinaciju koja izgleda dobro, a u isto vrijeme je i udobna. Dodajte upadljiv dodatak, kao što je šal ili par velikih sunčanih naočala za slojevit dojam.

Velik izbor ženskih tenisica potražite na https://ecipele.hr/c/zenske/cipele/tenisice, a kod izbora pripazite da vam tenisice dobro pristaju i da su udobne za nošenje. Tenisice koje loše pristaju mogu izgledati neuredno i odvratiti pozornost od vašeg ukupnog dojma.

Tenisice mogu biti svestran dodatak vašoj garderobi, ali i njezin temelj. Od opuštenih outfita do elegantnijih prilika, postoji mnogo načina da nosite tenisice i izgledate odlično. Isprobajte ih u kombinaciji s haljinama, suknjama ili hlačama i eksperimentirajte s različitim stilovima i bojama kako biste pronašli ono što vama odgovara. Uz malo kreativnosti, tenisice možete lako uklopiti u vaš svakodnevni stil.

Ne propustite

Darivanje

U suradnji s Krav Maga Hrvatska dijelimo ulaznicu koja vrijedi za dvije osobe za Trigger radionicu 25. svibnja na Zagrebačkom velesajmu, paviljon 6/1. kat.

Zanimljivosti

Toyota C-HR na prvi pogled izgleda kao sportski automobil, ali kada sjednete u njega kao da se nalazite u futurističkoj kapsuli.

Duh i tijelo

Sve toksične veze počinju kao savršene veze pa je lako, kada stvari krenu po zlu, usredotočiti se na ono što je nekada bilo i...

Zanimljivosti

Talk show „Ženska priča“ koji vodi Marijana Perinić sinoć se održao u klubu hrvatskih glazbenika SAX!, a ovoga puta tema je bila „U susret...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.