Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Opuštajući zen učinak za osjetljivo i iritirano vlasište

Ako imate osjetljivo i nadraženo vlasište božur linija umiruje i pruža trenutnu ugodu, a kosu ostavlja mekom i svilenkastom.

Stanje osjetljivog vlasišta nije medicinski precizno definirano, no to ne znači da ga treba ignorirati. Uostalom, nema zdrave kose bez zdravog vlasišta. Osjećaj zatezanja, svrbež, pečenje i crvenilo samo su neki od simptoma koji muče osobe s osjetljivim vlasištem.

Ako imate osjetljivo i nadraženo vlasište božur linija umiruje i pruža trenutnu ugodu, a kosu ostavlja mekom i svilenkastom. Ova drevna biljka delikatne ljepote zbog svojih umirujućih svojstava koristi se u tradicionalnoj kineskoj medicini još od 10. stoljeća, a latinsko ime Paeonia lactiflora Pall, koje znači „pogodan za liječenje“, kazuje da su ljekovita svojstva božura bila poznata i starim Rimljanima.

Bogate je pjene, ali se lako ispire te će kosa nakon pranja biti meka, podatna i svilenkasta, a samim time i vrlo zahvalna za stiliziranje.


Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare, na dnu članka, na webu napišete #shehr (Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/)
  2. Pratite nas putem društvenih mreža FacebookInstagram, TikTokYouTube
  3. Možete se prijaviti samo jednom!

Prijave primamo do 23. veljače točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje dostavljaju u inbox na našem Facebooku podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona, radi dostavnih službi). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. 

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Ivanka Gusić Lanča

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

Uz male preinake u svakodnevici, lakše se diše!

Trudnoća

Potreba za željezom eksponencijalno raste tijekom trudnoće, a vrhunac doseže u trećem tromjesečju kada ne možete unijeti toliko željeza samo iz hrane bogate željezom!

Duh i tijelo

Oni koji su počeli pisati dnevnik zahvalnosti tvrde da usredotočenost na ono na čemu smo zahvalni pomaže prekinuti začarani krug negativnih misli.

Suncokreti na oblacima

Uvijek mi bude zanimljivo kako se po tim ženskim kavama često uzme jedna od neprisutnih prijateljica u usta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.