Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Osvježite svoj proljetni stil s novim parom sunčanih naočala

Sunčane naočale su pouzdan i provjeren način kojim ćete dodatno istaknuti dozu stila vašem proljetnom izgledu.

Proljeće je vrijeme za potpuno osvježavanje, a sunčane naočale su pouzdan i provjeren način kojim ćete dodatno istaknuti dozu stila vašem proljetnom izgledu. Bez obzira jeste li ljubitelj klasičnih stilova, elegantnih mačkastih okvira ili odvažnih retro i oversize modela, znajte kako vam je dostupan veliki izbor sunčanih naočala nastao u kreativnom studiju talijanske tvrtke De Rigo.

Furla 219,00 €

Modeli sunčanih naočala iz kolekcija Police, Furla, Yalea, Phillip Plein i Fila, osim što su modni statement, svakako imaju i svoju praktičnu namjenu u proljetnim aktivnostima na otvorenom. Bilo da se šetate gradskim ulicama ili uživate u pikniku, pružit će vam udobnost i iznimnu zaštitu od blagog proljetnog sunca.

Yalea 159,00 €

One su i izraz vašeg životnog stila, jer odabir pravog para sunčanih naočala može odražavati vaše raspoloženje i vaš stilski identitet.

Modele potražite u maloprodajnoj mreži De Rigo partnera: Optika Anda i Livision optika.

Ne propustite

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.