Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Nakit za moderne muškarce

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Ingrid Rojc i Sanja Kljajić odlučile su se na posebnu suradnju. Ingrid je izradila muške majice i košulje, a Sanjin nakit se savršeno uklopio.

„Ova kolekcija sada već druga muška, izrađena je od lanaca, kože, metala, zakovica, gume, pirsing naušnica. Iako sam mislila da sam u prvoj kolekcije iskoristila već sve moguće ideje, kada sam krenula s prvim komadom nakita, ostali su se samo nizali. Kao i u prvoj kolekciji i sada sam uživala u kreiranju i izradi elemenata koje sam spajala u komade nakita. Nakit se izrađuje izrezivanjem metala, turpijanjem i brušenjem. Brušenje je dio izrade u kojem posebno uživam, a mislim da se to vidi u rezultatu“, pojašnjava Sanja.

Narukvice su izrađene od tri vrste kože, koje se razlikuju po svojoj debljini i mekoći. U ovoj kolekciji malo više pažnje se posvetilo muškom prstenju. Neki koji nikada nisu nosili prstenje rado ih nose. Novi detalj, koji do sada nije koristila u izradi Sanjak nakita, je savijanje dviju žica zajedno, koje kada se saviju i stanje čekićem dobiju jednu zanimljivu isprepletenu formu, grubu i nježnu u isto vrijeme.

„Nakit je namijenjen muškarcima koji će njime zaokružiti svoj cjelokupan izgled, iako moram priznati da se sve više ženske populacije zanima za mušku kolekciju.“

Kolekcija je snimana u predivnom istarskom mjestu Grožnjan.

Evo što Ingrid kaže o svojoj kolekciji

“Unatrag nekoliko godina počela sam s izradom muških majica. Sve je nekako krenulo šalom, prvotno za člana jednog benda, uskoro nakon toga za prijatelja, pa prijatelja od prijatelja i korak po korak stvorio se krug mojih stalnih stranaka. Ovo je moja druga po redu muška kolekcija. Prva kolekcija snimljena u Ljubljani bila je pretežito sportska, no ovu sam izradila uzimajući u obzir karakteristike mojih muških klijenata i priznajem da je bio pun pogodak, dva dana nakon snimanja kolekcija je rasprodana“, pojašnjava.

Ingrid naglašava kako radi s vrlo kvalitetnim pamukom kojeg nabavlja u Milanu, a većina kupaca joj je kroz vrijeme potvrdila izdrživost i otpornost te tkanine.
Od ostalih tkanina dodatno koristi kožu, brušenu kožu, mrežu i brokat, te uglavnom prevladavaju okrugli i V izrezi.

Za snimanje editorijala vrata im je otvorio sad već kultni Truba bar u Grožnjanu. Posebno se zahvaljuju Blaz Leskovic koji im je omogućio snimanje. Cilj je bio spojiti kontrast majica s ambijentom lokala, a zasluga za tu izvedbu ide fotografima Giordano Cellich i Roberto Bilic koji su to besprijekorno izveli.”

Kolekcija IR MEN’S II

Dar čitateljicama

Darujemo jednu čitateljicu, odnosno njenog odabranika, sina ili prijatelja muškim nakitom sa slike.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare, na dnu članka, na webu napišete #shehr (Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/)
  2. Pratite nas putem društvenih mreža FacebookInstagram, TikTokYouTube
  3. Možete se prijaviti samo jednom!

Prijave primamo do 3. svibnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje dostavljaju u inbox na našem Facebooku podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona, radi dostavnih službi). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. 

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Nela Ilinić 

Ne propustite

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.