Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Tajne Vlatkine ljepote

Vlatka Pokos prvo je zaštitno lice kozmetike La Prairie.

Poznata pjevačica i voditeljica dugovječno lijepa izgleda Vlatka Pokos postala je hrvatsko zaštitno lice švicarske preparativne kozmetike La Prairie. Riječ je o kvalitetnoj švicarskoj kozmetici čiji su se stručnjaci ponajviše specijalizirali za područje oko očiju. Više od pola stoljeća, koliko postoje – rade na staničnoj terapiji protiv starenja koju implementiraju u svoje proizvode. Njihov program ljepote zasniva se na usporavanju znakova starenja i pomoći pri smanjivanju pojave bora i linija dublje urezanih s godinama.

S Vlatkom smo se našli u ugodnom prostoru  Wine bara Amicorum na zagrebačkoj Trešnjevci kako bismo poznatu pjevačicu pitali o njenoj suradnji s kozmetikom La Prairie: "U prošlosti sam znala govoriti kako ne vjerujem u čudotvorne kreme, ali otkako rabim La Prairie, jednostavno – vjerujem. La Prairie zamjenjuje agresivne metode te uz pomoć svojih nevjerojatnih sastojaka radi lagani face lifting lica.



A zašto je La Prairie odabrao Vlatku Pokos za svoje zaštitno lice, objasnila nam je make-up artistica Sanja Picco. "Vlatka je primjer njegovane žene u Hrvatskoj te se savršeno uklapa u La Prairieovu priču o kvaliteti i dugovječnoj ljepoti. Trenutačno je na tržište izašao La Prairieov serum Platinum za područje oko očiju uz koji će svaka žena zablistati", kaže Sanja.



Iako La Prairie prati glas kao o skupoj kozmetici, cijena njihovih krema i seruma te seruma za područje oko očiju varira ovisno o liniji. "La Prairie je luksuzna kozmetika, ali dostupna je i čovjeku s prosječnim primanjima. Bitno je znati kako njihova kozmetika traje dugo, a rezultati su začuđujući", kaže Vlatka. Već dugi niz godina surađuje s različitim profesionalcima iz područja kozmetike, a pojedine tajne o ljepoti i sama je otkrila.

  Vlatkinih 5 savjeta o ljepoti:

  1. nikad nemojte navečer nanositi previše kreme jer ona guši kožu, a ujutro je samo operete
  2. svaku večer temeljito skinite šminku, a volim se umiti i hladnom vodom iako stručnjaci kažu kako to nije dobro
  3. izrazito je važno rabiti serum jer on regenerira kožu
  4. uvijek rabite kremu koja je u skladu s vašim godinama i vrstom kože
  5. za ženu je bitno da se kvalitetno njeguje od malih nogu – da pazi na prehranu, način života i svoj unutarnji svijet.


"Bez obzira na te savjete, za ženin je izgled najbitnije da se osjeća voljenom jer onda blista. A kako meni u ljubavi trenutačno baš i ne ide, za moj lijep izgled brine se La Prairie", kaže Vlatka.

La Praire Cellular Eye Platinum Rare – za mladu i obnovljenu kožu oko očiju

La Praire je pionir u upotrebi platine za njegu kože, i postigao je novu razinu luksuza i učinkovitosti u borbi protiv starenja. Sada produžuje snagu plemenitog metala radi pomlađivanja i obnove kože oko očiju. Cellular Eye Platinum Rare sjedinjuje intenzivan serum s izvrsnom hidratacijom u laganu svilenkastu teksturu koja se topi na koži. Ta se krema pridružuje kolekciji Platinum, koja je jedinstvena u sposobnosti da osnaži kožu.

Ključni je sastojak kolekcije čista kolonijalna platina koja pomaže u preustroju i rebalansu kože u prirodnu tampon-zonu koja služi kao zaštita od slobodnih radikala i sprečava gubitak vlage. Obnavlja električnu ravnotežu kože i pomaže stanicama da lakše upiju esencijalne hranjive tvari.



Cellular Eye Platinum Rare daje trenutačni efekt sjaja kože ispod oka. To se postiže s mekanim fokus-puderom koji sadržava dijamantne čestice koje se odmah upiju i brišu sitne linije i bore te daju koži profinjen sjaj. Efekt sjaja poboljšava učinak dual complex peptida koji pomažu u eliminaciji tamnih kolutova i jačaju strukturu kože.

Učinak zatezanja
dolazi od prirodnih djelovanja polisaharida i bagremove gume koja stvara nevidljivu mrežu na površini kože. To stvara trenutačni lift-efekt i vidljivo smanjuje bore. Osim toga, heljdin vosak sprečava rast adipocita (masnih stanica), smanjuje osjećaj natečenosti ispod očiju a kofein pomaže u čišćenju toksina. Ti čimbenici usporavaju proces starenja kože.

Čista platina i botanički biopeptidi smanjuju proizvodnju slobodnih radikala, potiču prirodnu obnovu DNK, povećavaju sintezu kolagena i smanjuju im propadanje. Ekstrakt cvijeta salocornia povećava zadržavanje vlage, koja je ključna za mladenački izgled kože. Hidratacija se dodatno dobiva hijaluronskom kiselinom i shea-maslacem. Vosak jasminova cvijeta umiruje kožu, a vosak mimoze služi kao jak antioksidant.

Kolekcija Platinum postala je kriterij za luksuz, znanstveno naprednu njegu kože po kojoj je La Praire postao međunarodno poznat. Kremu i serum prigrlile su žene diljem svijeta, a krema Cellular Eye Platinum Rare, koja se gradila na La Praireovoj poznatoj stručnosti u proizvodima za njegu kože oko očiju, prirodni slijed u kolekciji Platinum.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Zanimljivosti

Kraljica Hrvatske najstariji je i najprestižniji izbor ljepote. Ujedno je prvi i jedini izbor za kojeg se veže povijesna zanimljivost.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.