Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Klasika sa seksi pomakom

Nova Only kolekcija inspirirana je koledžom i muškim odjelima.

Za ovo proljeće Only je pripremio dražesnu kolekciju baziranu na klasičnim komadima koje svaki ormar treba imati. Izgled kojeg su zamislili njihovi dizajneri čist je i besprijekoran jer ove sezone odjeća treba biti jednostavna, ali i šarmantna toliko da izaziva zavidne poglede.



Kolekcija naziva California College kombinacija je preppy američkog college stila inspirirana lagodnim kalifornijskim stilom života kojeg odlikuje svjež izgled prepun boja, a izvrsno se slaže s ispranim traperom i sportskim majicama s kapuljačama.



Ideje su se kupile i iz muškog ormara – inspiracija za proljetnu kolekciju pronađena je u klasičnom muškom odjelu. Only je preuzeo vrlo sofisticiran izgled koji se ostvaruje kombinacijom crnih i bijelih tonova, no zadržana je fina doza seksipila i mladenačkog duha. Cijela priča upotpunjena je iznimno ženstvenim topovima, haljinamatrapericama te dodavanjem i pokojeg kožnog komada.



Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.