Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Niti

Poklanjamo vam modernu bajku o svijetu mode i slavnih.

Urbane modne bajke mogu postati stvarnost. Nonie, Edie i Jenny su najbolje prijateljice ali svaka ima svoj specifičan ukus i interese. Nonie je prava trendseterica i obožava modu. Aktivistica za ljudska prava Edie želi spasiti svijet, a glumica u nastajanju Jenny upravo je dobila malu ulogu u novom holivudskom hitu. No kada tri najbolje prijateljice upoznaju mladu i talentiranu izbjeglicu iz Ugande Crow, koja se odijeva u ružičasta vilinska krila i neprestano skicira haljine, ukaže im se prilika da učine nešto istinski velikodušno – i ostvare sve svoje snove.

Knjiga je to iz svijeta mode i o zvijezdama televizijskih i filmskih hitova. Junakinje romana Sophie Bennett nastoje se uklopiti u modnu pomamu, stresnu izradu i prezentaciju modnih kolekcija te odnose s javnošću.



Tako je i dvanaestogodišnjoj Nonie taj svijet egzotična i nedostižna čarobna zemlja. No, junakine ove priče o modi i svijetu slavnih imaju i "viši cilj". Iza njihove modne kampanje stoji beskrajno talentirana kreatorica afričkog podrijetla, i sve što čine, čine za nju, ali i za njezine roditelje i braću čija je sudbina zbog građanskog rata u njihovoj zemlji veoma neizvjesna.

Ova topla priča o modi i svijetu slavnih ispričana kao dnevnik dvanaestogodišnje djevojčice nije samo priča o uspjehu već i o prijateljstvu i humanosti koji ne poznaju granice.

Sophia Bennett je oduvijek željela pisati knjige. Još kao dijete obožavala je bajke i modu koje voli i dan danas. Pisala je za The Times i The Guardian. Živi i radi u Londonu. Roman Niti je 2009. godine nagrađen nagradom Chicken House novina New York Times u kategoriji najboljeg romana za mlade.

OSVOJI KNJIGU

Mozaik knjiga i She.hr vam poklanjaju tri primjerka knjige "Niti", autorice Sophie Bennett.

Ako želite sudjelovati i osvojiti knjigu te sa Sophie ući u svijet mode, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na i[email protected] s naslovom NITI i navedete sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela, i knjiga možda postane vaša!.

Tko su junakinje romana "Niti"?


Vaše prijave primamo do 8. ožujka 2011., nakon čega ćemo objaviti i dobitnike. Sretno!

Drage naše,
dobitnice primjerka knjige "Niti" su: Sandra Ferenčić, Tihana Stanković i Slađana Sušilović. Čestitamo!
Informaciju o preuzimanju knjige primiti će na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Trendovi

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.