Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Novo u H&M trgovinama

Šarene pruge donose prve znakove modnog proljeća.

Veselimo se skorom dolasku švedskog brenda H&M u Hrvatsku. A što se trenutno nalazi u njihovim trgovinama diljem svijeta, možete škicnuti u našoj galeriji.



Iako sunce još nije pokazalo svoje žarko lice u našim krajevima, u H&M su stigle živahne boje i već neko vrijeme popularne prugice. Crvena, plava, žuta i bijela prevladavaju među odjećom, a nakit je većinom u zlaćanim tonovima.



Iz kolekcije izdvajamo neodoljivi crveni sako, cipele na prugice i šarenu haljinicu živahnih boja. Uživajte i maštajte o tom što ćete skoro shoppingirati.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Trendovi

Crocs Classic Clog je najpoznatiji model koji i dalje dominira Crocs scenom, ali ove godine možete ga vidjeti u prekrasnom geometrijskom izgledu.

Zanimljivosti

HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog rođendana i postojanja na hrvatskom tržištu!

Fashion report

Od svog osnutka 2012. godine, Anita Pokrivač Design brend stekao je reputaciju kroz svoj prepoznatljiv stil i estetiku koja slavi ženstvenost, romantičnost i lakoću...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.