Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Isprobajte Speed Dating

Budite svoji, originalni, brzi, nepredvidljivi – dobro se zabavite.

Nemate vremena za sebe, a kamoli za nova poznanstva? Uvijek se družite s istim ljudima? Željni ste izazova, a na posljednjem spoju bili ste prije više od godinu dana? Što kažete na deset spojeva u jednoj večeri?

Ako imate između 24 i 39 godina, na službenoj stranici možete registrirati sebe, prijatelje i susjede za Speed Dating koji će se održati 14. ožujka 2011. u 20 sati u Old Pharmacy Pubu ili najaviti svoj dolazak na after party dva sata kasnije, a primamo i spontane putnike.



U oba slučaja nudimo vam igre upoznavanja, piće dobrodošlice i izlazak pun iznenađenja. Svaki razgovor traje 5 minuta. Stoga budite svoji, brzi, nepredvidljivi i uživajte. Efekt iznenađenja presudan je faktor: uz sudionike na Speed Datingu, upoznat ćete i novu ekipu na after partyju gdje nema ograničenja. Uživajte u intenzitetu upoznavanja druge osobe, istražite novi svijet interesa, osmijeha i energija novih ljudi na kojem niste obavezni degustirati ili možete probati sve.

SpeedDating.hr je grupa mladih entuzijasta i prijatelja koji žele začiniti izlaske u Hrvatskoj u skladu s trendovima izlaženja u svijetu. Garantiraju besplatnu registraciju, najpovoljniju cijenu, privatnost podataka i individualan pristup. Brzi način života, ekonomska kriza i online komunikacija skratili su nam druženja i mogućnost da bolje upoznamo jedni druge. Speed Dating osigurava prvi korak, a vama je prepušten kraj.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Horoskop

Ljubavni savjet prema horoskopskom znaku.

Duh i tijelo

Sve toksične veze počinju kao savršene veze pa je lako, kada stvari krenu po zlu, usredotočiti se na ono što je nekada bilo i...

Darivanje

Posljednja kraljica američke spisateljice rođene u Indiji Chitre Banerjee Divakaruni vraća u život jednu od najhrabrijih žena devetnaestog stoljeća čija je životna priča jednostavno...

Seks

Bilo da ste solo ili imate partnera, ključan aspekt seksualnog zdravlja i sreće je odvojiti vrijeme za istraživanje svog tijela i njegovih želja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.