Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Nova morska Playlife kolekcija

Romantično i divlje ljeto na plaži uz kolekciju za proljeće i ljeto 2011.

Talijanski brand Playlife kombinira elegantni, profinjeni i sportski štih. U kolekciji za proljeće i ljeto 2011. raznim modnim varijacijama stvoren je originalan i trendi look.



Cvjetni uzorci, čipka i prozirna tkanina odskaču od pomalo klasičarskog Playlife izgleda i odlaze na putovanje u romantične vode. Pojedine jakne i bež suknje, heroine Playlife priče vode u modnu sagu o Divljem zapadu ili pak na kakav safari gdje su buntovno, a opet chic i jednostavno obučene.



Popularni talijanski brand ne odustaje ni od za tople dane prikladnog pamuka, posebice u kreiranju jednostavnih majica, hlačica i kombinezona. Opuštenost i jednostavnost jedan su recepata za dugo toplo ljeto, čime se povodi i Playlife.



Tradicionalno mornarski plavi i bijeli te prugasti odjevni komadi prikladni su za ljubitelje dalekih obala, morskih dubina ili pak uživanje u ljetnim večernjim šetnjama.

Nova Playlife kolekcija na plažu i gradske uzavrele ulice donosi dašak mašte. Inspirirana dalekim krajevima, zemljama i kulturama, a opet prilagođena trenutnim  trendovima savršena je za modno osvjieštene i samosvjesne žene i djevojke.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Fashion report

Jeste li znale da iza svake pete pamučne majice, hlača ili nekog drugog odjevnog komada, na policama dućana diljem Europe, moguće stoji prisilni rad...

Trendovi

Razlog zašto su oksfordice toliko popularne među ljubiteljicama mode leži u njihovoj raznovrsnosti.

Fashion report

Answear.LAB limitiranom kolekcijom "No shame" poručuje da je svako žensko tijelo lijepo i zaslužuje poštovanje.

Savjeti i preporuke

Predlažemo nekoliko trikova kako biste i u ružno vrijeme mogli vratiti koži i kosi zdravu boju i sjaj.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.