Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Spoj dizajna i udobnosti

Dr. Scholl sandale razbijaju mitove o ženskoj obući.

Na ženske cipele obično se gleda kao na lijepe, ali neudobne modne dodatke o kojima su žene ovisne. U ovu potonju tvrdnju nećemo zadirati, međutim, Dr.Scholl demantira tvrdnje o neudobnosti.

Uz izuzetno kvalitetnu izradu i elegantan dizajn, one nude i udobnost kakvu nude i uobičajene medicinske cipele. Upravo zbog toga idealne su za dijabetičare i druge pacijente koji imaju problema sa stopalima.



Kako se ipak radi o ženskim cipelama, ovaj je brand za sezonu proljeće/ljeto 2011. ponudio pregršt različitih boja i oblika kako bi klijenti svih dobnih skupina mogli pronaći nešto za sebe.

Može ih se pronaći i u antilop varijanti, kao i podstavljene kako bi se stopala zaštitila od nepovoljnih vanjskih utjecaja, a za potpun stilski dojam možete birati i cipele s potpeticama.



Dr. Scholl dokazao je kako "zdrave" i anatomske cipele ne moraju biti van svih trendova, kao ni da lijepe i elegantne cipele u pravilu moraju biti sprave za mučenje u malom.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.