Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Riješite se neuglednih zastavica na rukama

Osvoji prirodne proizvode za učvršćivanje kože nadlaktica.

Proljeće je vrijeme kada se konačno skidaju jakne i vestice, oblače kratki rukavi, tanke majice i košuljice bez rukava , pa i one na bretelice. No, pogledom u ogledalo otkrivate kako vaša ramena i nadlaktice više nisu one od prošlog ljeta.

Ako ste i pazili na prehranu i nemate višak kilograma, pa čak ste pomalo i vježbali, vaše su nadlaktice na žalost na unutarnjem i stražnjem dijelu, počele dobivati ružne viseće "zastavice" koje neumitno proviruju iz prekrasne nove haljine koju ste upravo kupili za dolazeće ljeto.

Ženske nadlaktice su zbog izrazito nježne strukture kože i mišića, posebice rahlog unutarnjeg vezivnog tkiva, sklone nakupljanju masnoće, takozvanih adipocita, koji koži oduzimaju gipkost i elastičnost. Nježan troglavi mišić koji se proteže od lopatice i s ostala dva kraka od nadlaktične kosti, a završava s tetivom na laktu, jedan je od najmanje korištenih mišića pri uobičajenim svakodnevnim pokretima žene. Stoga bez usmjerenog vježbanja baš tog, tako izloženog dijela ženskog tijela, koža nadlaktice je dodatno mlohavija i opuštenija.



Spasonosno rješenje dakako su pravilna prehrana i usmjerena tjelovježba istezanja ramena i nadlaktica. No to nije uvijek dostatno. Srećom, koža je organ sa velikom sposobnošću samoobnove u uvjetima pravilne i ciljane kozmetičke njege "izvana". Zato za sustavnu eliminaciju "zastavica" na nadlakticama treba koristiti kozmetičke preparate koji imaju dvostruko djelovanje: suzbijanje masnih potkožnih naslaga i učvršćivanje kolagenskog vezivnog tkiva.

Najbolji su pripravci prirodnog sastava, koji svojim ciljano odabranim i izbalansiranim sastojcima prodiru duboko u potkožno tkivo i djeluju upravo na nježnu, rahlu i opuštenu strukturu troglavog mišića te labavu kolagensku strukture vezivnog tkiva kože nadlaktice ali ujedno odstranjuju i višak masnoće.

Classic Double Cut Anticelulitni gel za nadlaktice je po svom prirodnom sastavu i načinu djelovanja pripremljen upravo za tako dvostruku učinkovitost. Učvršćuje kožu nadlaktica sa dvostrukim ciljanim učinkom: snažnim lipolitičkim i zatezajućim djelovanjem na izrazito slabu strukturu troglavog mišića i mlohave kože nadlaktice.

Medna komponenta s uljem pšeničnih klica i vitaminom E omogućava potpuni prodor aktivnih sastojaka u dubinu rahlog potkožnog vezivnog tkiva i mišića. Labdanum djeluje snažno antioksidativno i lipolitički na adipocite ( zarobljene masne stanice u vezivnom tkivu ) dok eterično ulje vučjeg trna s obiljem vitamina F, A, C i E u svom prirodnom sastavu izravno potiče učvršćivanje, obnovu i rast kolagena u neelastičnoj i opuštenoj strukturi kože nadlaktice.

Gel eliminira i do 42% masnoće te učvršćuje i zateže kožu nadlaktica do 63 % u 8 do 10 tjedana, sustavno eliminirajući efekt "šišmiš krila". Cijena gela je 49,90 kn a možete ga naći u svim dm i Kozmo drogerijama te pojedinim biljnim ljekarnama.

OSVOJI ANTICELULITNI GEL ZA UČVRŠĆIVANJE NADLAKTICA

Damjana i She.hr vam poklanjaju vam 5 komada CLASSIC DOUBLE CUT anticelulitnog gela.

Ako želite osvojiti ovaj korisni  gel, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom CLASSICDOUBLECUT te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela, a čitatelji koji ne žive u Zagrebu neka navedu i svoju adresu.

Na koji dio tijela djeluje Classic Double Cut gel?

Vaše prijave primamo do 6. svibnja 2011., 16 h nakon čega ćemo i objaviti dobitnike.
Vaš She.hr


Drage naše,
CLASSIC DOUBLE CUT anticelulitni gel osvojile su MARINA TURKALJ, JELENA ŠEŠELJ, LANA VRGA, PETRA HOZJAK i NADA HORVAT. Čestitamo! Obavijest o nagradi primiti će na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.