Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Prospan i Plan pomažu djeci

Humanitarna akcija za obrazovanje i normalan život siromašne djece.

Pružiti djeci diljem svijeta mogućnost obrazovanja i bolje životne uvjete, cilj je suradnje tvrtke Engelhard Arzneimittel, proizvođača Prospan proizvoda, i jedne od najstarijih i najvećih dječjih razvojnih organizacija u svijetu Plana.

U sklopu projekta "1.000.000 prodanih Prospan proizvoda = sponzoriranje životnih potreba jednog djeteta", u 2009. godini je prodano trideset i jedan milijun Prospan bočica, čime su Engelhard i Prospan preuzeli sponzorstvo nad poboljšanjem životnih uvjeta trideset i jednog djeteta širom svijeta. Devetero djece koja primaju pomoć dolazi iz Azije, dvanaest s Afričkog kontinenta te deset iz južne i srednje Amerike.



Posvećeni su sretnom i zdravom razvoju djece diljem svijeta s namjerom konstantnog povećavanja broja sponzorstava i oslobađanja punog potencijala svakog djeteta. I Hrvatska se, kao jedna od zemalja na čijem se tržištu nalaze Prospan proizvodi, uključila u program. Sudjeluje u "kumstvu” nad potrebama dvoje djece, četverogodišnjakinje iz Dominikanske Republike i sedmogodišnjaka iz Paragvaja.

Zahvaljujući partnerima, liječnicima, farmaceutima, roditeljima i potrošačima Prospana, tvrtka Engelhard se nada povećanju broja sponzorstava i poboljšanju kvalitete života ugrožene djece u zemljama u razvoju, kroz proces koji ujedinjuje ljude preko kultura, te pruža smisao i vrijednost njihovim životima.

Pomozite i vi – odlukom za korištenje Prospan proizvoda podržavate Plan-ov program pomoći djeci u zemljama u razvoju.

Kao jedna od najstarijih i najvećih dječjih razvojnih organizacija u svijetu, Humanitarna organizacija Plan prisutna je u 48 zemalja u razvoju, poglavito u Africi, Aziji i Americi gdje konstantno poziva na poštivanje dječjih prava, spašava milijune djece od siromaštva i rada malodobne djece. Na taj način trajno poboljšava kvalitetu života ugrožene djece te društvo koje poštuje ljudska prava i dostojanstvo svakoga. Plan svake godine surađuje s više od tri i pol milijuna obitelji i njihovih zajednica.

Prospan je naime jedini biljni sirup koji ima otkriven mehanizam djelovanja na staničnoj razini. Kroz svoje trostruko djelovanje, razrjeđuje nakupljeni sekret i omogućuje njegovo lakše iskašljavanje, opušta glatke mišiće bronha i smiruje podražaj na kašalj. Dostupan je u obliku sirupa, šumećih tableta ili čepića za djecu i odrasle ili u obliku Liquida za odrasle. Djeluje i na poboljšanje iskašljavanja i na smirivanje kašlja ovisno o kojoj vrsti kašlja se radi što omogućuje njegovu primjenu i kod suhog i kod produktivnog kašlja.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Dobar posao

Donosimo vam još nekoliko savjeta kako se lakše vratiti na posao.

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.