Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Pončo i pelerina su hit jeseni

Modni stav za hladne dane.

Još prošla jesen nagovijestila je veliki comeback ponča i pelerine, koji će svoj modni vrhunac – po svemu sudeći – doživjeti u nadolazećoj jesensko-zimskoj sezoni. Pončo i pelerinu možemo vidjeti doista posvuda – od kolekcija onih elitnih modnih dizajnera, koji i kreiraju trendove, do iznimno popularnih high street brandova.

Fascinacija ovim odjevnim predmetima upućene ne bi trebala iznenaditi. Naime, i pončo i pelerina mogu izgledati veoma stylish i sofisticirano ako se nose na pravi način, a usto se bez puno muke mogu iskombinirati s gotovo svime – od traperica i čizama sa niskom petom, do modernih širokih hlača s visokim strukom i seksi platformama.



Poželjni su i zbog svog neobičnog izgleda – razlikuju se od klasičnih kaputa i jakni, uz njih cijeli outfit poprima novu, kudikamo zanimljiviju dimenziju.



Jedno je sigurno, ako za ovu jesen/zimu odlučite kupiti pončo ili pelerinu (ili možda oboje), definitivno ćete se izdvojiti iz mora kaputa koji će u hladnije dane zavladati našim ulicama, a pokazat ćete i da ste usvojili jesenske modne lekcije s izvrsnim.

Cromoda.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.