Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

S modne piste

Top Shop predstavio proljetnu kolekciju

U 2012. stižu novi printevi te zlatno-crne kombinacije.

Dizajneri Topshopa pripremili su šarenilo mode za proljetnu Unique kolekciju za 2012. Na London Fashion Weeku su predstavili svoj poznati urbani stil, koji uključuje maksi haljine te majice s printom. Podsjetimo se 80-tih godina i većina stvari će nam nekako biti poznata, no retro je naravno prezentiran na novi način. U tolikoj raznolikosti stilova sigurno svatko može naći što mu stoji i odgovara.



Topshop Unique proljetna kolekcija sastoji se od super ženstvenih komada pa sve do potpuno sportskih. Samo usporedite gornje dvije slike i donje dvije.



Boja, dakako, igra važnu ulogu u modi, a kod Topshopa možete vidjeti kao bazu crnu, bijelu i bež, no kombinacije podižu sa zlatnom, plavom i svjetlo ružičastom.



Najviše pažnje je privukla bijela majica dugih rukava, ali s printom Elizabeth Taylor u ulozi Kleopatre.



Zlatno-crna kombinacija će očito iduće godine biti hit. Općenito, sve što je sjajno i svjetleće, kuca na modna vrata – podsjetite se samo nedavno predstavljene Diesel kolekcije.



S dužinom haljina se ne može pogriješiti, bitno je samo da je uska.



Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.