Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Trudna Beyonce na naslovnici Bazaara

Seksi i u drugom stanju pjevačica snimljena je još u srpnju.

Pop diva Beyonce u visokom ritmu nastavlja rušiti covere najpoznatijih svjetskih magazina. Kao posljednji u nizu pao je glamurozni cover Harper's Bazaara za studeni 2011.



Vjerojatno se pitate kako to da 30-godišnja R&B zvijezda ne izgleda trudno na naslovnici i u popratnom editorijalu? Odgovor je jednostavan – snimanje je odrađeno još u srpnju, tjednima prije nego što je svijet (na MTV Video Music Awardsu) saznao da je Beyonce u drugom stanju. Iako ih potpisuje provokativni Terry Richardson, fotke su iznenađujuće pristojne, a u prvom planu je raskošna kosa prelijepe pjevačice.



Jedan od naslova – "Beyonce – seksi i trudna" – jamči da će novi Harper's planuti na kioscima.

"Imala sam dosta novih, zabavnih iskustava s modom posljednjih mjeseci. Pojavljivanje na svim tim eventima u drugom stanju je sasvim novi i poseban doživljaj", kazala je Beyonce u intervjuu za Harper's Bazaar.

Cromoda.com


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Trendovi

Crocs Classic Clog je najpoznatiji model koji i dalje dominira Crocs scenom, ali ove godine možete ga vidjeti u prekrasnom geometrijskom izgledu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.