Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

TBF Pistaccio Mettalic groznica

U susret turneji TBF-ovci snimili dva nova video spota – za Mater i Veseljka.

TBF će uskoro svojim riječkim obožavateljima prirediti pravi glazbeni potres i to u petak, 4. studenog u Harteri. S obzirom da se datum prvog koncerta Pistaccio Metallic Tour by TBF opasno približava, TBF groznica ne prestaje tresti Hrvatsku.

Singl Mater za koji je snimljen i odličan video spot, toliko je dobro prihvaćen da su neke fraze iz pjesme ušle u svakodnevni žargon Hrvata od 9-99, a i drugi singl Veseljko već je i prije službene objave osvojio eter i publiku . Osim ova dva nezaobilazna super-hita, TBF će svim fanovima na riječkom koncertu podariti glazbenu poslasticu sačinjenu od pjesama s novog albuma Pistaccio Metallic ali i ostalih dobro poznatih "starih " hitova.

Prije početka turneje TBF-ovci su za sve fanove pripremili ponovno iznenađenje u vidu novog spota za aktualni singl Veseljko. Spot je snimljen u režiji "Mater"-ekipe, dobro znanog dvojca Gitak, a ideja je zapravo bila napraviti 'remake' klasika Dugo toplo ljeto Nene Belana i Đavola. Tko gostuje u spotu i na koji način će nam bend prezentirati Veseljka i svoj hommage Đavolima, saznati ćete uskoro. Dotle – trčite po kartu za TBF tour, u najbližem vam gradu!



Na krilima starih i novih hitova, iz radionice splitskih majstora, veliki „Pistaccio metallic“ val nakon Rijeke, preplaviti Zagreb (subota, 12. studenog, Dom sportova) i Split (petak, 18. studenog, Spaladium). Požurite po svoju kartu na adresi www.dallasmusicshop.com ili u sustavu Eventima, a ako više volite šetati, prošećite do najbližeg Dallas Music Shopa u vašem gradu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Sian Evans će, sigurni smo, svojim besprijekornim vokalom, šarmom i entuzijazmom pronaći put do srca publike.

Zanimljivosti

Robert Čolina sinoć je u prepunom zagrebačkom Klubu Kazališta Komedija – Kontesi održao koncert evergreena, a nastupio je u pratnji vrhunskog orkestra Josipa Cvitanovića.

Zanimljivosti

Rocks & Stars Festival @ Cave Romane ove se godine vraća jači no ikada: Petar Grašo sa neponovljivom energijom i svima dobro znanim pjesmama,...

She Book Club

Jedan od naših najtraženijih i najtiražnijih pjevača te autor zabavne glazbe, Dražen Zečić, održat će dugoočekivani koncert u Areni Varaždin.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.