Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

ELFS fatalne hulahopke

Ukrašene printom pištolja hulahopke kao oružje u zavođenju.

Odavno je poznato da su ženske hulahopke simbol ženske senzualnosti i erotičnosti. Mnoge žene upravo kada je u pitanju izbor hulahopki ne pristaju na kompromis jer one su nužan dio ženskog odijevanja, bilo za poslovne i dnevne varijante bilo da je riječ o večernjem looku.

I kod hulahopki postoje modni trendovi koji se slijede i poštuju, a to svake sezone ovisi o godišnjem dobu, no ipak način modnog izražavanja je najvažniji. Modni dvojac Elfs upravo je u ženskim hulahopkama pronašao novo područje modnog istraživanja.



Svojim prepoznatljivim printom u obliku zvjezdica i prepoznatljivog Elfs loga, dizajnirali su hulahopke kao sastavni dio svoje recentne Mafia Lady kolekcije. Hulahopke ukrašene printom pištolja odmah po svom pojavljivanju postale su apsolutni 'must have'. Napravljene od 18 dena dolaze u pakiranju od 3 komada, a na njima su otisnuti uzorci točkica, zvjezdica i Elfs loga s čipkanom podvezicom i pištoljem.

Sve žene vole i nose hulahopke. Elfs hulahopke namijenjene su odvažnim i smjelim ženama koje se ne boje osvajati i zavoditi. To su samouvjerene mlade žene koje se ne boje koketirati sa svojom zavodničkom stranom.



Ne treba napominjati da su ženske čarape oduvijek fascinirale i muški dio populacije koji su ih smatrali fetišom i svetinjom. Dopustite da vam hulahopke iscrtaju nogu, budite svjesne u odabiru koji je nužan. Sve je bitno i sve je slika o vama, stoga budite drugačiji svojim stilom i odaberite ove originalne hulahopke.



"Moramo priznati da je dizajniranje hulahopki bio pravi modni izazov. Napraviti estetski lijepe, udobne i odvažnije hulahopke bio je zabavan proces koji smo, nadamo se, uspješno završili. Prve reakcije su odlične i hulahopke su oduševile naše poklonice. Drago nam je da smo i ovim dizajnom proširili svoje modno djelovanje i da će naše hulahopke uveseliti mnoge gradove i ulice", izjavio je modni dvojac Elfs.

Modeli u kampanji su Lidija Lešić, Lana Petanić i Luna Valas, za make up se pobrinula Simona Antonović, za kosu salon Ruža Institut Kerastase, a fotografirao je Goran Matijašec. Hulahopke su dostupne u Elfs storeu (Amruševa 4 u Zagrebu) po cijeni od 300 kn (u pakiranju su 3 različita uzorka).

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Trendovi

Crocs Classic Clog je najpoznatiji model koji i dalje dominira Crocs scenom, ali ove godine možete ga vidjeti u prekrasnom geometrijskom izgledu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.