Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Frizure za proljeće/ljeto 2012

Schwarzkopf Professional donosi 4 trenda s modnih pista.

Essential Looks Schwarzkopf Professionala donosi kolekciju Flux 1:2012, koja prikazuje najnovije trendove s modnih pista transformirane u frizure koje će se nositi ovo proljeće i ljeto. Svake sezone nekoliko svjetskih profesionalnih frizera obilazi modne piste Pariza, Milana, Londona i New Yorka u potrazi za inspiracijom kako bi kreirali kolekciju trendova koji će dovesti frizere i klijente na novu razinu kreiranja personaliziranih stilova.

Essential Looks za proljeće/ljeto 2012. odiše elegancijom, glamurom, jedinstvenim stilom i jakim stavom. Svaki look, pa time i svaka frizura ima svoju priču, svoj stav i svoju osobnost, a to je upravo ono što se pokušava postići kod krajnjih klijenata – da iskažu svojom frizurom svoju jedinstvenost, da se usude biti samopouzdani i naprave korak dalje u tehnikama bojanja i šišanja, jer čak i najjednostavnija frizura može izgledati spektakularno.

Od prve kreacije 1997. godine, Essential Looks je bio dosljedan u donošenju najnovijih trendova s modnih pista i njihovog transformiranja u svakidašnje lookove. Koncept se sastoji od uzimanja avangardnih lookova kao inspiracije i zatim kreiranja interpretacija koje su prilagodljive i poželjne, s raznolikim tehnikama šišanja i bojanja koje će učiniti svaku frizuru jedinstvenom.



Flux kolekcija za proljeće/ljeto 2012. sastoji se od četiri trenda. Cool Hunters su poduzetnici, kreativci koji putuju svijetom s virtualnim, visoko tehnološkim uredom u potrazi za idućom revolucionarnom stvari. Hip Opulants su hedonisti i trendseteri u potrazi za zabavama na kojima žele biti viđeni. Spots Junkies su avanturisti, u formi, ovisnici o teretani i adrenalinu te pomalo narcisoidni. Dark Angels su senzualne, poželjne, misteriozne i samopouzdane žene.

Schwarzkopf Professional je fokusiran na donošenje svježih, sezonskih trendova koji odišu energijom, snagom i suvremenim duhom. Essential Looks pruža uvid u svijet svjetskih modnih pista i samim time najnovijih lookova koji će vas oduševiti.

Cool Hunters

Pleme 21. stoljeća su poduzetnici koji su uvijek u pokretu, putuju svijetom, vezani za svoj posao 24/7 putem laptopa, mobitela, Ipada ili drugih tehnoloških uređaja.



Njihov nomadski duh ima sposobnost uskladiti se s vremenskim duhom i preduhitriti sljedeći svjetski trend.



Stilisti su transformirali ovaj trend u frizure koje su bogate kulturnim referencama, od zalizanih, preciznih bob frizura do feather cut šišanja s hrabrim i raznovrsnima bojama.

Sports Junkies

Tragači za adrenalinom u visokoj su formi, s visokom razinom endorfina, ovisnici o teretani i svom vanjskom izgledu. Kosa je vitalna s čistim rezovima što čini snažni i minimalistički look.



Nenametljiva luksuznost i polirana jednostavnost uvijek su prisutni, a kosa izgleda zdravo bez obzira nosili ju zalizano prema iza ili razbarušeno.

Dark Angels

Senzualne, hipnotizirajuće, egzotične žene nose ovaj look. Njihovo urođeno samopouzdanje kombinirano je s ljepotom i magnetskom privlačnosti.



Ženstvene i zavodljive, one nose luksuzne, elegantne frizure s izraženim sjajem i bogatim, prirodnim nijansama boje kose.

Hip Opulants

Posvećeni hedonizmu, oni žive brzo, žele vidjeti i biti viđeni. Njihova garderoba reflektira njihovu ljubav prema glamuru, sjajem i bojama.



Frizure su modernih oblika, oštrih, čistih rezova s nijansama plavih i zlatno crvenih nijansi. Glamur i raznolikost su ključni, iako je tajna u sveprisutnom čvrstom stavu.



Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Savjeti i preporuke

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.