Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Donje rublje Belle-et-BonBon

Zavodljivi komadi upakirani u kutijice poput najslađih bonbona.

Proizvod karakterističan za britanski brend donjeg rublja Belle-et-BonBon su zanimljiva pakiranja gaćica u limenoj kutiji srcolikog oblika i u kuglicama koje podsjećaju na one za božićnu jelku. Svilene gaćice koje se kriju u takvim pakiranjima čine idealan poklon za koji smo sigurni da ni jedna djevojka ne bi bila razočarana da ga dobije.




Crvene, crne ili bijele s trakicama na boku koje se vežu u mašnu, ove gaćice obasipaju ženu dodatnom dozom seksipila i vruće zavodljivosti. Naravno da ovaj komad koji brend ima za ponuditi nije jedini vrijedan pažnje i spomena.

Kompleti grudnjaka i gaćica i bodiji koji su u ponudi, ostavljaju bez daha svojom drskom privlačnošću koja je isprepletena u vrhunski obrađene materijale poput najfinije čipke, svile, satena, šifona i kože.



Prepoznatljivi modeli gaćica s trakicama na bokovima ukompletirani su s grudnjakom koji je u prednjem dijelu ukrašen vrpcom. 



Za ove komplete korišteni su lagani i prozirni materijali sa zanimljivim uzorkom.



Grudnjak duboko rezanog dekoltea od čipke ili svijetlo rozi komplet s nabranim gaćicama svojim različitim stilovima jednako su neodoljivi. 



Bodiji su rađeni od crne čipke zanimljivih uzoraka bez previše detalja u kroju.



Zasigurno ćete ostaviti upečatljiv dojam bilo da se odlučite za komplet s resicama ili crno bijeli koji podsjeća na uniformu francuske sobarice. 



Uz ovaj brend lako je postići zavodljiv i senzualan izgled bez obzira odlučite li se za crveno-crnu kombinaciju satena na boksericama ili bijeli čipkasti komplet.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Beauty report

Iako boravak na suncu ima svoje prednosti, dugotrajna izloženost može imati negativne posljedice na kožu, posebice na licu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.