Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Oblikujte svoje tijelo

L'Occitane predstavlja kolekciju za njegu tijela s bademom.

L'Occitane ima savršenu formulu za oblikovanje lijepe i vitke figure, novu kolekciju za njegu tijela Badem. Njegujući proizvodi s prirodnim aktivnim sastojcima, u kombinaciji s masažama za pospješivanje mikrocirkulacije imaju savršen učinak na mršavljenje i učvršćivanje tijela. Kolekcija dolazi u trgovine 7. travnja, a uključuje piling gel za tuširanje, kremu za ruke, gel protiv celulita i kremasti gel za učvršćivanje tijela.

1. Bademov piling gel za tuširanje

Pripremite svoju kožu za njegujuće proizvode s pilingom. Piling odstranjuje odumrle stanice kože te pospješuje njeno prirodno obnavljanje. Posebnu pozornost posvetite stopalima, koljenima i laktovima. Vaša će koža biti mekša, a djelovanje aktivnih sastojaka će biti učinkovitije. Kod tuširanja, završite mlazom hladne vode usmjerenim osobito na prsa i noge, jer hladna voda učvršćuje tkivo.

Nježan piling s teksturom želea obogaćen hranjivim bademovim uljem i mljevenim bademovim ljuskicama i s prekrasnim osvježavajućim mirisom cvjetova badema, čini kožu mekom i svilenkastom te je učinkovito priprema za daljnju njegu kremom za tijelo. Bademov piling gel za tuširanje u dodiru s vodom pretvara se u raskošnu pjenu, nježno odstranjuje odumrle stanice kože i u potpunosti čisti kožu tijela. Cijena je 111,60 kn.



2. Svilenkasta krema za ruke

Ponesite slasni miris nježnih cvjetova badema uvijek sa sobom, koristeći svilenkastu kremu za ruke za mirisne i meke dodire. Krema za ruke obogaćena omekšavajućim bademovim mlijekom i učvršćujućim bademovim proteinima trenutno hidratizira kožu, čineći je ljepšom i nježno namirisanom profinjenim mirisom cvjetova badema. Ponesite je uvijek u svojoj torbici te osvježite ruke novom dozom baršunaste njege i nježnog mirisa tijekom dana. Cijena je 57,70 kn.

3. Kremasti gel za učvršćivanje tijela

Osvježavajući masažni gel, lagane kremaste teksture daje brze i vidljive rezultate učvršćivanja tijela i uljepšavanja figure. Inovativan kompleks za učvršćivanje tijela sadrži ekstrakt iz bademovih pupoljaka s flavonoidima, koji pospješuju drenažu i biljni kompleks koji pomaže pri sagorijevanju postojećih masnih stanica. Ekstrakt plodova badema krijepi kožu, dok derivat silicija pospješujući sintezu kolagena učvršćuje kožu i vraća joj elastičnost. Bademovi proteini vidljivo zaglađuju površinu kože. Cijena je 330,90 kn.


Prilikom kupnje oba proizvoda, dobit ćete popust od 25% i masažer na poklon

Ujutro ili navečer nanesite na cijelo tijelo (noge, stražnjica, bokovi, bedra i trbuh), masirajući kružnim pokretima u smjeru odozdo prema gore. Masažom potičemo mikrocirkulaciju i bolje upijanje aktivnih sastojaka u kožu. Korištenjem navečer daje osobito dobre rezultate jer aktivni sastojci djeluju tijekom cijele noći. Ujutro nanesite Bademov gel protiv celulita na kritična područja.

4. Bademov gel protiv celulita

Nova formula s bademovim proteinima sadrži mikroeksfolirajući ekstrakt limuna koji vidljivo smanjuje celulit na stražnjici i bedrima, zaglađuje i krijepi kožu. Učinkovit kremasti gel ciljano djeluje na tvrdokorni celulit i smanjuje opseg bedara. Intenzivna njegujuća formula sadrži snažne prirodne aktivne sastojke koji djeluju protiv celulita i usporavaju nastajanje novih masnih stanica: peruanska liana, quinoa i eterično ulje mrkve.



Gel također sadrži prirodne sastojke koji djeluju na pospješivanje sagorijevanja postojećih masnih stanica: ekstrakt bademovih pupoljaka bogat flavonoidima koji imaju drenažno djelovanje, prirodni kofein, ekstrakt smilja i palmarose te eterično ulje paprene metvice. Nova formula s bademovim proteinima sadrži također mikro-eksfolirajući ekstrakt limuna koji zaglađuje i krijepi kožu te tako pomaže u smanjenju vidljivosti narančine kore. Cijena je 261,70 kn.

Nanosite dva puta dnevno, ujutro i navečer, na područje bedara i stražnjice, masirajući kružnim pokretima od koljena prema gore. Ukoliko kombinirate s Kremastim gelom za učvršćivanje tijela, njega nanosite navečer, a Bademov gel protiv celulita ujutro jer on tada postiže najbolje rezultate. Naime, tijekom dana se krećemo, a koža i tijelo se zagrijavaju dopuštajući bolje upijanje i djelovanje aktivnih sastojaka.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.