Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

H&M od sada i u Avenue Mallu

U ponudi nove trgovine nalaze se ženske, muške i dječje kolekcije.

H&M, već svima poznata modna filozofija kvalitete i moda po najboljima cijenama, svoju novu trgovinu svim ljubiteljima ovog modnog branda otvorio je jučer 4. travnja na novoj lokaciji u sklopu zagrebačkog trgovačkog centra Avenue Mall. Tako je Avenue Mall postao nova modna destinacija za sve H&M kupce.



Na dva kata i 1.600 četvornih metara kupci će moći kupovati žensku, mušku i dječju kolekciju. Na dan otvorenja svi kupci mogli su kupiti jedan omiljeni komad za 20% sniženja.



Otvorenjem u Avenue Mallu H&M predstavlja i svoju najnoviju kolekciju Conscious izrađenu od organskih i recikliranih materijala nježnih boja i cvjetnih uzoraka. Ova kolekcija dokazuje da i ekološki osviještena moda može biti u trendu.



"Naša Conscious kolekcija jako je važna za H&m. To je proljetno – ljetna kolekcija upotpunost izrađena od prihvatljivih materijala. Ovom kolekcijom ponudili smo našim kupcima modu većeg značenja„ izjavila je Claudia Oszwald, Country manager za H&M.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Trendovi

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.