Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Estetska revolucija čistog kisika

Tajna svježeg izgleda holivudskih zvijezda je u tretmanima kisikom.

Kisik, osnovni element zdravlja kože i prirodni element s najsnažnijom moći iscjeljivanja, koristi se za neinvazivne tretmane lica i tijela sve više s obzirom da napredna medicinska istraživanja dokazuju njegovo antibakterijsko djelovanje uz istovremenu stimulaciju obnavljanja kolagena, poticanja cirkulacije i metabolizma kože u cjelini. Upravo zbog toga vole ga sve holivudske zvijezde poput Madonne, Julie Roberts i Eve Longorie i koriste ga za brzo pomlađivanje i osvježenje izgleda prije svakog velikog eventa.

Oxy life, revolucionarni aparat – dostupan od sada u Ocean Spa & Beauty u zagrebačkom Green Goldu koristi dubinsku vezivnu masažu, limfnu drenažu i kisik, te zbog toga ima široku medicinsku i kozmetičku primjenu. Tako uz pomoć kisika i aktivnih seruma obogaćenih vitaminima, peptidima i nano-hidratorima djelujemo na dublje slojeve epiderme, kako bi potakli obnavljanje i hidrataciju kože, ostavljajući je vidno pomlađenom i zategnutijom.



Ovaj aparat ima sve medicinske certifikate i apsolutno je siguran u tretiranju bilo kojeg dijela lica odnosno tijela, pa čak i kod trudnica, jer nema kontraindikacija.



Oxy life omogućuje tretmane infuzije kisikom u rješavanju sljedećih problema:
  • Bore i vidni znakovi umora na licu poput podočnjaka
  • Aknasta koža i akne rosacea
  • Ožiljci od akni
  • Hiperpigmentacije izazvane starenjem ili sunčanjem, na licu ili rukama
  • Intenzivno crvenilo lica nakon laserskih tretmana i kemijskih pilinga
  • Kao dopuna mikrodermoabraziji za dubinsko čišćenje i dezinfekciju kože
  • Kao postoperativni tretman limfne drenaže i kisika koji ubrzava oporavak i zacjeljivanje
  • U rješavanju problema dubokih celulitnih i masnih naslaga


Uz tretmane infuzije ovaj aparat omogućuje i vrlo kratke i efikasne tretmane sprejanja kisikom u kombinaciji s vitaminima u sljedećim indikacijama:
  • Aktivne akne i upalni procesi na koži
  • Kuperoze
  • Iritirana i oštećena koža
  • Intenzivno oštećena koža nakon laserskih tretmana i jakih kemijskih pilinga
  • Iritirana koža nakon agresivnih tretmana mikrodermoabrazije



Tretmani inhalacije kisikom u trajanju samo nekoliko minuta mogu isto tako biti kombinirani u bilo kojem tretmanu relaksacije ili pomlađivanja s ciljem detoksifikacije tijela u borbi protiv smoga, zagađenja, pušenja i stresa modernog života.



Svojim rezultatima i vrlo širokom primjenom tretmani infuzije kisikom su alternativa invazivnim tretmanima pomlađivanja, pa se preporučuju u kurama od 6-10 tretmana ovisno o problemu koji se tretira. Njihova prednost je i kratkoća, tako da ih možete koristiti tijekom pauze za ručak u vremenskom trajanju 15-30 minuta kako biste se pojavili na sljedećem sastanku vidno osvježeni i pomlađeni.

U Ocean & Spa Beauty centru u Green Goldu cijene tretmana kisikom kreću se od 290 kn do 590 kn, ovisno o vrsti tretmana.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.