Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Bijele traperice – must have sezone

Bijelo je novo crno!

U sezoni kojom dominiraju opuštajuća bijela elegancija i besmrtni jeans, nameće nam se jedan logičan zaključak – bijele traperice su apsolutni must-have sezone! Ako je proljeće proteklo u znaku hlača u jarkim bojama i s cvjetnim uzorcima, ljeto će biti nevino bijelo.



Bijele traperice možete kombinirati gotovo sa svim komadima iz svog ljetnog ormara, i to u svakoj prigodi. U kombinaciji s blejzerom dobit ćete savršen uredski look, a ako im dodate otkačenu majicu s natpisom ili jednostavni top u nekoj od nježnih boja, te neizbježne sandale, imate outfit koji prolazi u svakoj neformalnoj prilici.



Cool bijele traperice možete pronaći u ponudi high street brandova Zara (od 299 do 499 kuna), Mango (od 169 do 249 kuna) te Bershka (trenutačno u ponudi jedan model – 279 kuna). Više u galeriji fotografija.



Cromoda.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Trendovi

Crocs Classic Clog je najpoznatiji model koji i dalje dominira Crocs scenom, ali ove godine možete ga vidjeti u prekrasnom geometrijskom izgledu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.