Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Bolji život osjetljive kože ljeti

La Roche-Posay ljetni hidratacijski paketi po promotivnoj cijeni.

Voda čini čak 70% tijela, a čestim izlaganjem UV zrakama, njena se količina ubrzano smanjuje. Smanjenom količinom vode u tijelu, čestim izlaganjem suncu, slanoj vodi i morskoj soli dolazi do gubitka napetosti i elastičnosti kože te ona brže stari. Upravo iz tih razloga važno je posvetiti se stvaranju navike intenzivne njege i hidratacije kože tijekom ljetnih mjeseci. Osjetljiva koža je postala globalna realnost koja nas okružuje i stavlja pred nove izazove u borbi za zdravlje.

Hidratacija ljeti

Preplanula put tijekom ljetnih mjeseci san je velikom broju žena. Živimo u podneblju bogatom suncem i često uživamo u ljetnim radostima. Međutim, osim mnogih pozitivnih utjecaja sunca kao što su izlučivanje hormona endorfina koji djeluje antidepresivno i vitamina B koji njime dobivamo, nužno je povećati svjesnost o štetnosti sunčevih zraka. Preuranjeno starenje kože i dehidriranost jedni su od glavnih čimbenika zbog kojih smo nakon ljeta iznenađeni izgledom i osjetljivošću naše kože.



Osjetljivu kožu, stanje koje pogađa sve žene prepoznajemo po znakovima kao što su osjećaj neugodnosti, crvenila, rumenjenja i nadraženosti. Ljepota i zdravlje dolaze iznutra, stoga je misija suvremene dermatologije postala ne samo osigurati liječenje posljedica promjena na koži, već i kvalitetu života pojedinca.



U skoro 40 godina predanosti dermatologiji laboratorij La Roche-Posay izveo je oko 1.000 studija, što kliničkih, a što potrošačkih, koje su trgovačkoj marki omogućile razvoj jedinstvenog znanja i razumijevanja potreba osjetljive kože. Pravilna njega lica i tijela tijekom ljeta posebno je važna jer koža i više nego inače gubi vlažnost, koju je potrebno vratiti. Za svakodnevnu njegu osjetljive kože traži se jednostavno rješenje – hidratantne njege koje poštuju njenu osjetljivost i umiruju osjećaj nelagode.

Ljetni hidratacijski paketi u ljekarnama

Kako je kvaliteta življenja i borba protiv osjetljivosti kože u središtu misije La Roche-Posaya, u ovlaštenim ljekarnama očekuju vas ljetni hidratacijski paketi po promotivnim cijenama namijenjeni upravo njezi kože tijekom ljeta čime joj osiguravaju potrebnu hidrataciju i sprečavaju preuranjeno starenje. S pravilnom njegom lica te umirivanjem lica i tijela naša koža može blistati tijekom cijele godine.



Hydreane je osnovni proizvod za njegu kože za sve potrebe svih osoba s osjetljivom kožom. Zajedno s termalnom vodom La Roche-Posay, koja sprječava oksidaciju i starenje, dostupan je u legere (za normalnu i mješovitu kožu) i rich (za suhu kožu) varijanti. U ljekarnama je na raspolaganju promocija Za bolji život osjetljive kože te hidratantnu njegu Hydreane i termalnu vodu La Roche-Posay možete pronaći po iznimnoj cijeni od 94 kn.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.