Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Kako pravilno oprati kosu

Kozmo vas ove srijede daruje popustom od 30% na sve šampone za kosu.

Najveća hrvatska drogerija Kozmo ove vam srijede otkriva male tajne pranja kose. Iako je njega kose za neke svakodnevna pojava, poput tuširanja i pranja zubi, nije naodmet objasniti korake i pravila pranja kose.

Upute za pranje kose koje možemo pročitati na svakom šamponom za kosu i vrlo su jednostavne. Nanesite šampon, isperite i ponovite još jednom. Što to zapravo znači?



Ideja šamponiranja ne znači da odmah zapjenite cijelu kosu. Uzmite manju količinu šampona, utrljajte ga između dlanova a potom ga nanesite na tjeme. Masiranjem tjemena šamponom otprilike 30 sekundi očistiti ćete masnoću i prljavštinu i dobro pripazite da ne zaboravite na stražnji dio glave. Za vrijeme prvog šamponiranja neće se stvoriti puno pjene, a to ovisi i o kvaliteti proizvoda kojeg koristite. Skuplji šamponi za kosu stvaraju manje pjene od onih jeftinijih. Fokusirajte se na masažu a ne na pjenu.



Sljedeći korak jest ispiranje kose. Iako se ovaj korak čini vrlo jednostavnim, veliki broj ljudi ne ispere kosu nakon šamponiranja kako treba, ostavljajući ostatke šampona u kosi. Dobro isperite kosu a potom nanesite šampon ponovo. Ovoga puta perite kosu od tjemena prema vrhovima, isperite ju ponovo, dobro pazeći da uklonite i najmanji ostatak šampona. Zaostali šampon u Vašoj kosi djeluje poput magneta za prljavštinu i masnoću.



Kozmo vas ove srijede daruje popustom od 30% na sve šampone za kosu. Stoga požurite do vama najbliže Kozmo prodavaonice i osvježite vašu kosu novim šamponom.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Darivanje

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.