Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Nokti odjeveni u Dior

Kreacije Raf Simonsa nadahnule englesku umjetnicu manikure

Modne kreacije dizajnera Rafa Simonsa za Diorovu kolekciju proljeće/ljeto 2013. od sada se, uz pomoć britanske umjetnice manikure Sophie Harris-Greenslade, mogu naći i na noktima svih onih koji posjete londonsku robnu kuću Harrods.



Raf Simons ovogodišnjom je proljetnom kolekcijom debitirao za poznatu francusku modnu kuću Dior. Novi kreativni direktor svojim je dizajnom istražio temu ‘oslobađanja’ ženstvenosti kroz povijest ove kuće osnovane 1947. godine te isto tako iskušavao svoje osobne granice.

Minimalizam
i decentne komade pretvarao je u emocionalne, senzualne i ženstvene kreacije.



Sanjive cvjetne uzorke, kombinaciju zasićenih boja i čistih linija koji obilježavaju ovu kolekciju, umjetnica Sophie Harris-Greenslade prenijeti će i na nokte posjetitelja kuće Harrods, kojom je na mjesec dana ‘zagospodario’ Dior.



Naime, već se duže vrijeme ova francuska kuća i engleska prijestolnica vole javno.

Oduvijek je postojao britanski prizvuk u Diorovim kreacijama što se može i iščitati iz naziva za njihov parfem Miss Dior ili torbice Lady Dior. Stoga nisu propustili priliku da ‘dioriziraju’ jednu od najvećih robnih kuća u Londonu.



Harrods im je prepustio sve izloge svoje trgovine na Brompton Roadu, ali samo na mjesec dana. Za to vrijeme Dior će posjetiteljima,osim svoje nove kolekcije i legendarnih komada, ponuditi i razne tretmane ljepote, uljepšavanja.



Pokazat će svu svoju raskoš, od uzbudljivih događanja do limitiranih edicija proizvoda.

Poznata po svom blogu The Illustrated Nail, Sophie će uređivati nokte, svaki petak, subotu i nedjelju, sretnicama koje će uspjeti zakazati termin do 16. travnja.



Za njihova ‘jednomjesečnog mandata’ i povodom ovog posebnog tretmana uređivanja noktiju, Dior je stvorio dva specijalna laka za nokte u limitiranoj ediciji – svijetlo ružičasti Diorling i metalik sivi Windsor.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Trendovi

Crocs Classic Clog je najpoznatiji model koji i dalje dominira Crocs scenom, ali ove godine možete ga vidjeti u prekrasnom geometrijskom izgledu.

Zanimljivosti

HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog rođendana i postojanja na hrvatskom tržištu!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.