Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Video: Valentinovo na ekranu

Preporučujemo vam deset filmova za vulkan emocija!

Odlučili ste na Valentinovo ostati u toplini doma. Sami ili s nekim na dan koji slavi ljubav ugodno ste se smjestili, u rukama kalorične kokice ili zdrave brusnice te ste spremni za ljubavni filmski maraton. Istražili smo za vas zabavu za cijelu večer, a više.

Nakon kraće ankete među ženama prvi film koji im je padao na pamet je "Prljavi ples". Vječni hit „gladnih očiju“ uz prljave ritmove tijelo, um i srce vam ulaze u sferu fatalne ljubavi i osjećaja kako je sve moguće. Ne skidajte osmjeh lica, skinite se bosi te plešite u ritmu srca.



Pravi doktor za ljubav u glumačkim vodama možemo reći da je Patrik Swayze. Osim „Prljavog plesa“ preporučujemo i veliki ljubavni film u kojoj je on partner Demi Moore. Naravno film je „Duh“, priča u kojoj ljubav prelazi granice života i smrti, pa što se više može poželjeti.



Imate brod, more, ledenjak i ljubav. Leonarda di Capria i Kate Winslet u ultimativnom kino hitu, dobitniku trinaest Oscara „Titaniku“. Njihovi osjećaji lomili su staleže, čak ni brodolom, niti led i duboko modro more im nije učinilo nažao srcu i razdvojilo ruke. Dopušteno je ispustiti suzu, pred ljubavi se ne treba igrati velikih i jakih, jer ona sve pobjeđuje.



Još nekoliko godina u prošlost u vrijeme američkog građanskog rata vodi nas film „Prohujalo s vihorom“. Ne znamo tko nije pogledao ovu dugometražnu priču ali ako i jeste Rhett Buttler i Scarlett O’Hara još jednom će uzburkati strast.



Jedna od najvećih ljubavnih priča je „Romeo i Julia“ Williama Shakespearea. Malo moderniji ali i dalje emotivni prikaz odigrali su Leo di Caprio i Claire Danes. Vratite se u vrijeme kad je ljubav bila najbitnija. Uz ovaj film ćete zaboraviti muke po poslu, sutrašnji šoping i režije. Uvaljajte se u 100-postotnu ljubav.



Kako ljubav ima više lica i naličja vidimo u filmu „Zapravo ljubav“. Naučimo da ljudi ne moraju govoriti isti jezik kako bi se razumjeli, te da postoji više ljubavi, a ne samo jedna, da ju možemo naći na najčudnijim mjestima te da ruši prepreke. Pogledajte ovaj film nakon kojeg ćete poželjeti zagrliti i poljubiti osobu kraj sebe.



Ako niste znali prije nego sunce svane može se svašta dogoditi. Noć ima svoju moć na ulicama nepoznatog grada kad se sretnu dvoje mladih koji imaju nekoliko sati da se upoznaju. Pogledajte priču „Prije svitanja“ bez klišeja sa Ethanom Hawkeom i Julie Delpy.



Lista nije potpuna bez kraljice romantičnih filmova Meg Ryan. A kad slatkoj plavuši pridružite Tom Hanksa dobili ste “Romansu u Seatlleu”. Meg odnosno Annie nakon što čuje samo njegov glas i priču na radiju odluči ga pronaći ostavljući sve poznato i sigurno za sobom. Čeka ga na vrhu Empire State Buildinga.



Za one koji cijene crtanu umjetnost tu su Shrek i Fiona u sva tri dijela „Shreka“. U vremenu gdje se sve vrti oko vanjskog izgleda pa i u svijetu crtanih filmova, jedan „Ogar“ Shrek osvaja srce princeze. To je film za paket maramica, što od smijeha, što od tuge.



Nešto noviji film „Notebook“ je i najjače srca rasplakao. To je jednostavna priča o bezuvjetnoj ljubavi. Film te uzme k sebi, upije te. Ne postoji scena na koju se plače, nego postoji cijela priča koja vam kaže kako voljeti.



Evo nešto da vas grije u mjesecu mački, karnevala, poslije petka trinaestog, na dan ljubavi!
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

Menstruacija tijekom ovog posebnog dana može vas podsjetiti da budete nježni prema sebi.

Seks i osjećaji

U potrazi za odgovorima vezanim za sretne veze, ispunjene ljubavi i dobar seks, porazgovarali smo sa Sanjom Tatalović, trenericom osobnog rasta

Zanimljivosti

Ove godine Valentinovo nam je podsjetnik da okrenemo novi list u brizi za okoliš.

Zanimljivosti

Za objavu nove pjesme pod nazivom „Strah od ljubavi“, Ana Rucner odabrala je savršen trenutak.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.