Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Seksi i u 50-oj

Johnny Depp proslavio 50. rođendan

Jedan od najvećih holivudskih buntovnika jučer je proslavio svoj 50. rođendan. Tamnoputi zavodnik na filmskoj je sceni već 30 godina i ne prestaje nas oduševljavati svojim izgledom na kojeg rijetko koja žena ostaje ravnodušna.

Odrastajući kao dijete razvedenih roditelja, Depp je čak 20 puta promijenio mjesto stanovanja, te često podlijegao porocima – čak i samoranjavanju. U dobi od 12 godina majka mu je darovala gitaru što ga je usmjerilo ka glazbenoj karijeri. Napustivši školu netom nakon razvoda roditelja mladi Depp počeo je nastupati u glazbenom sastavu The Kids koji je svojevremeno imao zavidan broj obožavatelja.



Status teen idola zaradio je na setu televizijske serije '21 Jump Street' udarivši temelje svojoj glumačkom karijeri. Njegov prvi veliki filmski angažman veže se uz horor uspješnicu 'Strava u ulici brijestova' snimljenu 1984. godine gdje je utjelovio jednu od žrtava serijskog ubojice Freddyja Kruegera, i od tada je njegova karijera na uzlaznoj putanji.

Miljenik američkog filmskog redatelja, producenta, scenarista i konceptualnog umjetnika Tima Burtona, s kojim je surađivao na čak osam filmova, ušao je prošle godine čak i u Guinnessovu knjigu rekorda i to kao najbolje plaćen glumac sa 75 milijuna dolara na računu.

Deppov status velike zvijezde zacementiran je s uspjehom filma 'Pirati s Kariba: Prokletstvo Crnog bisera' iz 2003. godine, ali i s preostala tri nastavka popularne priče o kapetanu Jacku Sparrowu.



Unatoč bogatom filmskom pedigreu američki glumac novinske je stupce često punio i svojim ljubavnim vezama te izletima u svijet droge i alkohola. Tako je prošle godine prekinuo 13 godina dugu vezu s majkom svoje dvoje djece, francuskom glumicom i pjevačicom Vanessom Paradis. Mnogi 'žuti' mediji su kao povod prekida veze sa svojom nevjenčanom suprugom navodili Deppov neizlječivi poriv za razuzdanim životu, ali i afere s mnogim djevojkama.



Iako se Depp i Paradis nikada nisu vjenčali, glumac je uvijek govorio kako su njihova djeca Lily-Rose Melody i John ‘Jack’ Christopher proizašla iz ljubavi sudbinske naravi te da mu papir ništa znači. Prije veze s francuskom ljepoticom, koju je upoznao na snimanju filma ‘Deveta vrata’, glumac je bio oženjen za Lori Anne Allison, a nakon razvoda od nje novine je punio vezama sa Sherlyn Fenn, Winonom Ryder, ali i poznatom britanskom manekenkom Kate Moss.



Depp koji je nakon prekida veze s Paradis napustio svoju rezidenciju u francuskom gradiću Plan-de-la-Tour blizu St. Tropeza trenutno živi u Los Angelesu gdje nježnosti izmjenjuje s 23 godine mlađom Amber Heard koju je upoznao na snimanju filma 'Dnevnik ruma'.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Bez obzira jeste li solo ili u paru, Pickbox TV kanal nudi naslove za svakoga, od voljenih klasika do uzbudljivih novih priča i romantičnih...

Zanimljivosti

Film „Aquaman i izgubljeno kraljevstvo“ je nastavak filma „Aquaman“ iz 2018. godine.

Zanimljivosti

Film UBOGA STVORENJA (Poor Things) na nedavnoj je dodjeli osvojio čak dvije nagrade Zlatni globus®, onu najvažniju - za najbolji film u kategoriji komedija...

Zanimljivosti

Kriminalistički misteriozni triler "Anatomija pada" redateljice Justine Triet s fenomenalnom Sandrom Huller u glavnoj ulozi sasvim izvjesno jedan od glavnih konkurenata za najprestižniju nagradu...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.