Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Gadgeti pomažu pušačima

Oni su pokušaj tehnologije da vas odvrati od cigarete i spasi od smrzavanja ispred ureda.

U ova teška vremena štednje i recesije, posao je teško naći, ali još ga je teže zadržati. Koliko vam samo dnevno vremena ode na stajanje i smrzavanje u dvorištu ili ispred ureda da popušite tu svoju cigaretu. Nemojte čekati da vam šefovi počnu prigovarati i ne daj Bože daju otkaz, nego sami započnite borbu protiv cigarete. Jer kada ostanete jedini pušač u tvrtki, budite sigurni da ste prvi na crnoj listi.

Svibanj je sve bliži, a i on donosi kraj roka za prilagodbu kafića i restorana da cigareta jednom zauvijek nestane iz javnih prostora. Pokušavamo prestati na bezbroj načina, a jedan od njih je i upotreba gadgeta. Ali zapamtite, ništa vam neće pomoći ako sami niste dovoljno odlučni u namjeri da prestanete.

E- cigareta


Ideja je krenula iz Kine, domovine 400 milijuna pušača. Izgleda poput cigarete, osjećaj je poput cigarete, ispušta dim i nevjerojatno je slično pravom pušačkom iskustvu. Tvrde, pomaže kod odvikavanja. Cigaretu nije potrebno paliti, ali će zadovoljiti vašu potrebu za nikotinom. Ako sve uspije po planu, neće proći dosta vremena i vi ćete odbaciti i elektroničku cigaretu te konačno izaći iz ropstva.

Cigaretu je moguće nabaviti putem interneta, a cijena je ovisno o modelu između 300 i 800 kuna.

Odbrojavanje do kraja


Ovaj gadget može vam pomoći da kontrolirate broj cigareta koje pušite. Ako pratite njegove upute, u najmanju ruku ćete smanjiti dnevnu količinu, a ako ste dovoljno jak karakter – u potpunosti ćete prestati.

Za početak, morate unijeti pet bitnih podataka koji će odrediti vaš put. Unesite doba dana, broj cigareta koje trenutno pušite dnevno, broj dana u kojima očekujete da ćete se riješiti ovisnosti, trošak po cigareti i započnite.

Gadget će početi odbrojavati minute do sljedeće cigarete i javiti vam zvučnim signalom. Ovisno o broju dana u kojem očekujete potpuni prestanak pušenja, uređaj će sve više povećavati razmak između cigareta. Iz dana u dan, razmak će biti sve veći sve dok konačno ne prestanete pušiti.

Prodaja je putem interneta, a cijena gadgeta je oko 120 kuna.

Bez cigareta, molim


Kada netko prvi put sjedne u vaš automobil, odmah ćete mu dati do znanja da cigareta nije dobrodošla. Zamijenite upaljač sa zabavnim i svijetlim znakom zabrane pušenja koji sjaji svijetlo plavom LED lampicom.

Cijena mu je samo 40 kuna i preporuča se za službena vozila, jer ćete odmah svi putnici znati da je ovdje cigareta nepoželjna, bez da im priuštite sramotno držanje bukvice.

Nicostopper


Ovaj gadget vam sigurno neće pomoći, ali je toliko originalan da vam ga moramo predstaviti. S obzirom da mu je cijena oko 1500 kuna, više vam se isplati nakupovati nikotinskih flastera i oblijepiti cijelo tijelo.

Uređaj izgleda kao Mp3 player, ali vam se sigurno neće svidjeti njegov izbor „glazbe“. U vremenskim intervalima, „oslobađat“ će vam do maksimalno deset nikotinskih prutića. Ako ga pokušate prevariti, uspjet ćete izvući samo jedan manji dio cigarete.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Moj dom

Kako bi se riješili neugodnih mirisa ili ih barem ublažili pokušajte s nekoliko jednostavnih trikova koji doista djeluju.

Dizajn

Bez pogovora, tehnologija je postala sastavni dio našeg života pa su samim time i tehnološki proizvodi poput televizora dizajnom svake godine sve bolji, zanimljiviji...

Dobar posao

Visoko kvalitetna tehnologija, inovativan dizajn i jednostavna upotreba čine Bioptron svjetlosnu terapiju vrlo učinkovitom.

Savjeti stručnjaka

Možda vas utjecaj pušenja na razvoj kožnih promjena ponuka da zauvijek bacite cigarete.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.