Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Calvin Klein predstavio novu izazovnu kolekciju.<br />

Beauty report

Seksi šminka

Calvin Klein predstavio novu izazovnu kolekciju.

Calvin Klein Beauty nova je briljantna i inovativna make up kolekcija koja svojim raskošnim pakiranjem i dizajnom privlači različite grupe žena. Svojom širokom paletom boja zadovoljava svačiji ukus.

CK šminkanje započnite „Endless Light“ stilizirajućom četkicom-korektorom koji osigurava sjaj vaših očiju te prekriva podočnjake i sitne bore. Tajna je u njegovom odličnom sastavu – vitamini E i C, ceramidi te ekstrakt pšeničnih klica.

Kako biste bili u potpunosti sigurni da ste skrili sve nedostatke na licu, CK vam nudi „Endless Creme“, kremasti korektor formuliran s naprednom liposilikonskom tehnologijom te vitaminima E i C namijenjen svim tipovima kože.

Prirodan izgled lica

„Flush With Desire“ novo je baršunasto i meko rumenilo koje stvara prirodan izgled lica. Sadrži uljnu formulu koja omogućava dugotrajnost i upijanje viška sebuma. Namijenjen je svim tipovima kože te je dermatološki i alergološki testiran.

Kako biste naglasili ljepotu svojih očiju, isprobajte CK „Tempting Glance“, mono sjenilo koje se ne skuplja u naborima i ne razmazuje te ostaje na vašem licu cijeli dan. Ista verzija ovog sjenila ali u dvobojnoj varijanti također je dostupna.

Svjetlo i slatko, duboko i zavodljivo, mat ili sjajno – CK nudi široku paletu boja za sve ukuse.

Usne istaknite „Delicious Luxury“ kremastim ružem za usne, izuzetno dugotrajne i kompaktne formule koji je dostupan u nježnim, dnevnim tonovima te zavodljivim, bojama stvorenima za noćne izlaske.

Još punije usne

Ako ste više tip za sjajila, sigurno će vas razveseliti „Fully Delicious“ blistavo sjajilo s aplikatorom koji sadrži morski kolagen te tako povećava vlagu, daje volumen i oblikuje vaše usne. Također, možete ga nanijeti na postojeći ruž te tako dodatno naglasiti boju.

CK sjajilo u tubi „Delicious Pout“ također se nalazi u ovoj kolekciji te je divnog okusa obogaćen vitaminima E i C koji osiguravaju visoki sjaj.

I za kraj, kako bi vaš make up bio kompletan, CK nudi „Splendid Color“ lak za nokte koji je formuliran jedinstvenom kombinacijom smole i polimera, kako bi poboljšali fleksibilnost, trajnost i sjaj laka.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.