Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Tajno vjenčanje Nine Morić

Fabrizio Corona – stvar prošlosti?

Popularna hrvatska manekenka, poznata po burnoj vezi s ‘kraljem paparazza’ Fabrizijom Coronom, ponovno je rekla sudbonosno da, no ovog puta markantnom talijanskom poduzetniku Massimilianu Dossiju.

Tako je na svojem Twitter profilu objavila fotografiju tajnog vjenčanja tijekom odmora u dalekoj Kambodži. Objava koju je potpisala s ‘ja i moj mužić’ u kratkom je roku obišla svijet i izazvala buru komentara podsjetivši nas još jednom na ljepoticu koja je uspjela očarati čak i planetarno popularnog glazbenika Rickyja Martina, koji ju je svojevremeno angažirao u video spotu za pjesmu Livin’ La Vida Loca.

nina 1Nina Morić još se nije službeno razvela od Fabrizija Corone čije ju je napuštanje prije šest godina, kako navode neki mediji, nagnalo na pokušaj samoubojstva tabletama za spavanje. Poslije je tvrdila da joj nije bila namjera ubiti se, već se samo željela dobro naspavati.

Ljubav između Nine i milanskog poduzetnika rasplamsala se prije dva mjeseca, a svoj vrhunac doživjela je u budističkom hramu Angkor Wat gdje se, nekad jedna od najpopularnijih hrvatskih manekenki, zaklela na vječnu ljubav.

nina 2Par je nakon Kambodže stigao u Hrvatsku, a njihovu zajedničku fotografiju iz Dubrovnika Nina je također podijelila sa svima na Twitteru.

‘Imali smo budistički ritual. U životu možeš pogriješiti tisuću puta, ali postoji onaj jedan put u kojem izbjegavaš greške iz prošlosti. Massimiliano me osvojio svojom inteligencijom i dušom.’ izjavila je Morić za talijanske medije.
Nadamo se da je ovog puta Morić, koju mnogi Talijani prozivaju svojom najplastičnijom zvijezdom, napokon uplovila u svoju sigurnu luku i da ćemo imati priliku svjedočiti najavljenom ozakonjenju veze u Italiji.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Život u dvoje

8 iritantnih rečenica koje mora podnositi gotovo svaka solo žena!

Drama Queen

Nagledala sam se svakakvih veza, naslušala sam se svakakvih priča, promatrala lijepe, ružne i najljepše trenutke i jednostavno naučila da uvijek, na kraju priče,...

Zanimljivosti

Wedding Brunch je događaj kojem je cilj budućim mladencima olakšati planiranje, budžetiranje te organiziranje njima najljepšeg dana

Život u dvoje

Što su žene pametnije, dubokoumnije, to im je teže naći srodnu dušu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.