Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moda

Uzbudljiva druga večer Perwoll Fashion.hr-a

Modni dvojac LINK otvorio je večer

Paviljon 5 na Zagrebačkom velesajmu i druge je večeri Perwoll FASHION.HR-a okupio brojne modne zaljubljenike koji su imali priliku uživati u pret-a-porter kolekcijama poznatih modnih dizajnera.

Modni dvojac LINK otvorio je večer, a svoje modne vizije prikazali su i Martina Felja, Ivana Popović, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Petra Vuletic & Saša Hortig te srpska dizajnerica Ines Jankovic koja stoji iza branda Ines Atelier.

Marina Design predstavila se ekskluzivnom samostalnom revijom koju je inspirirao Samsung GALAXY Note 3 te još jednom potvrdila brojne epitete koje joj modna struka već godinama pripisuje.

link1Podršku modnim dizajnerima i druge večeri pružila su brojna poznata lica – Marijana Batinić, Jelena Jovanova, Katarina Baban, Borut Mihalić, Mara Bratoš, Snježana Mehun, Neven Ciganović, Ines Preindl, Marinko Leš i Iva Šulentić.

fashion hr poznati

Bile su tu i Tanja Tušek, Melita Hrengek, Rujana Jeger, Željka Antunović, Tihana Harapin Zalepugin, Žanamari Lalić, Csilla Barath Bastaić, Nera Stipičević, Ivana Delač Đolo, Nina Slamić Gudeljević, Petra Kurtela i drugi, a kolege dizajnere poduprijeli su i Ksenija Vrbanić (Xenia design) i Ivan Alduk.

Marinko Les, Melita Hrengek i Tanja TusekVečer je započela modnom revijom studia LINK iza kojeg stoje Ogi Antunac i Zoran Mrvoš. Izvrsnom jesenskom muško-ženskom kolekcijom dominira prepoznatljiva urbana estetika s elementima punka uz korištenje zimskih materijala poput vune, pamuka i viskoze te suprostavljanje crne i bijele neboje.

link2Miljenica ženske publike, Martina Felja predstavila je kolekciju Jewels inspiriranu dragim kamenjem u kojoj prevladavaju atraktivne cocktail haljine te suknje u kombinaciji s topovima, i to u safir plavoj, smaragdno zelenoj i crvenoj boji uz korištenje prirodnih materijala, većinom viskoze.

martina feljaMladi dizajnerski duo koji čine Petra Vuletić i Saša Hortig prikazao je kolekciju od deset nosivih modela u crnim i svim tonovima koje karakterizira slojevitost i prozračnost najavivši da je pred njima blistava modna budućnost.

Petra vuletic sasa hortigSrpska modna dizajnerica Ines Janković koja se krije iza imena Ines Atelier predstavila je atraktivnu kolekciju u kojoj se posebno ističu eklektično plavi, žuti i metalik komadi upotpunjeni ručno izrađenim nakitom, također s potpisom dizajnerice.

ines atelierEkscentrična dizajnerica i akademska kiparica Ivana Popović predstavila je romantičnu kolekciju inspiriranu buđenjem proljeća uz korištenje vrhunskih materijala i naglasak na ručno oslikane detalje.

ivana popovicVečer na glavnoj pisti zatvorila je izvrsna jesensko-zimska BiteMyStyle kolekcija s potpisom Zorana Aragovića bogata različitim kombinacijama boja, printeva, kariranih detalja na vrlo nosivim komadima namijenjenim stilskim individualcima koji se ne boje otići korak dalje.

BiteMyStyleNa odvojenoj pisti, u samostalnom ekskluzivnom terminu dizajnerica Marina Obradović koja stoji iza prepoznatljivog imena Marina Design predstavila je pret-a-porter kolekciju nastalu u suradnji sa Samsungom.

marina design1Romantični elementi nasuprot futurističke forme glavne su karakteristike kolekcije koja se konstrukcijski nadovezuje na prethodne koje je modna struka jednoglasno pohvalila. Kolekcijom prevladavaju crno-bijeli tonovi, ali ovoga puta pojavljuju se i zeleni i žuti komadi.

marina design2Kao u slučaju vrhunskog dizajna, inovativno promišljanje odlika je i moderne tehnologije što upravo prikazuje moćan, originalan pristup koji pruža Samsung GALAXY Note 3 koji je ovoga puta inspirirao talentiranu dizajnericu.

Najnoviji pametni telefon omogućava korisnicima da ispunjavanje dnevnih zadataka pretvore u užitak te kroz kreativna rješenja izraze svoju strast prema poslu, igri i životnim iskustvima.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Trendovi

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.