Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Celebrity

Ellen DeGeneres ugostila čudo od djeteta

Sedmogodišnji virtuoz koji će vas ostaviti bez riječi

Jedna od najslavnijih komičarki današnjice, Ellen DeGeneres, nedavno je u svojoj emisiji ‘Ellen show’ ugostila dječaka koji se na prvi pogled ne razlikuje previše od svojih vršnjaka. No kao i svi Ellenini gosti i ovaj je ima dobar razlog za gostovanje u popularnoj emisiji – izvanredne muzičke sposobnosti koje se nije libio podijeliti s publikom.

‘Želim biti drugačiji i cool‘, rekao je sedmogodišnji Elias Phoenix koji je već ispunio svoj životni san – nastup u najpoznatijoj koncertnoj dvorani u SAD-u, Carnegie Hallu.

Oduševljena je ostala i sama komičarka, koja je netom nakon intervjua na svojem Twitter profilu napisala: ‘Upravo sam završila snimanje jednog od najzanimljivijih intervjua kojeg sam ikada napravila, sa sedmogodišnjakom. Emitira se sutra. Morate vidjeti da biste vjerovali.’

Da stvar bude bolja, maleni virtuoz ima i brata blizanca, Ziona, s kojim nastupa u staračkim domovima, a gledatelje ‘Ellen showa’ iznenadili su izvedbom pjesme ‘Gold Digger’.

Inače, DeGeneres ćemo ove godine vidjeti u ulozi voditeljice Oscara, a sve do tad možemo uživati u vještinama njezinih osebujnih gostiju.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Celebrity

Rivers se pomalo budi iz kome, no liječnici strahuju za njen oporavak

Celebrity

Najpoznatiji selfie i pizza obilježili ovogodišnju dodjelu

Dobar posao

Andrea Andrassy u pohodu na London

Kultura

Osvojite knjigu o modernoj obitelji

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.