Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Gotička arhitektura u kolekciji Marije Kulušić

Mlada dizajnerica predstavit će novu kolekciju na Perwoll FASHION.HR-u

Samo dva dana prije predstavljanja nove kolekcije na Perwoll FASHION.HR-u, mlada dizajnerica Marija Kulušić lansirala je kampanju za proljeće/ljeto 2014.

Veličanstvena gotička arhitektura bila je glavna nit vodilja ove kolekcije. Elementi poput šiljatih lukova karakterističnih za velebne gotičke katedrale te ostale građevine, isprepliću se u odjevnim predmetima. U skladu s tom vizijom kampanja je snimana na lokaciji zagrebačke poznate građevine – kockice, koja je djelo čuvenog arhitekta Ivana Vitića.

Za fotografije je zaslužan Jure Perišić, a make up je djelo Petre Sever. U ulozi modela našla se Anja Polić iz modne agencije My Guys Models.

Marija Kulusic1Marija Kulušić, debitirala je prošle sezone na pisti Perwoll FASHION.HR-a predstavljajući kolekciju kao pobjednica natječaja LIFT by Perwoll. I ove godine otvoren je natječaj koji pomaže u afirmaciji domaćih i regionalnih mladih modnih dizajnera, a organiziran je u sklopu sajma mode ZONA 45 koji će se održati od 9. do 11. svibnja na Trgu bana Jelačića.

Silvio Ivkić, Marija Kulušić, Adela Kliškić i Nikola Barbir, Aleksandar Žarevac, Matija Čop, Katja Kuhar i Morana Krklec mlada su dizajnerska imena koja su svoju afirmaciju doživjeli kroz ovaj natječaj te svojim uspjehom potvrđuju značaj cijelog koncepta.

marija kulusic 2Svoju novu kolekciju Marija Kulušić će predstaviti u petak 28. ožujka na Perwoll FASHION.HR-u koji se održava u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Trendovi

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.