Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Fotografije za koje je trebala hrabrost

Djevojke u zagrljaju divljih životinja

Iako se na prvi pogled čini kao da je riječ o Photoshopu, ove inspirativne fotografije rezultat su interakcije između ljudi i stvarnih životinja. Magični trenuci uprizoreni su fotoaparatom ruske fotografkinje Katarine Plotnikove uz pomoć trenera životinja i iznimno hrabrih modela.

Tako su uz prekrasne modele i talentiranu fotografkinju, glavne zvijezde ovih fotografija životnije poput žirafe, jelena, slona, lisice, medvjeda, zmije, sove i pauna zbog kojih imate osjećaj kao da gledate pravu bajku.

Ovog puta Plotnikova je inspiraciju pronašla u nekad cijenjenoj, no u današnjem suvremenom svijetu zaboravljenoj vezi čovjeka i prirode. Sama Plotnikova u opisu svoje stranice na Facebooku napisala je ‘ovo je još jedna priča o zemlji čudesa’.

Da je uistinu tako potvrđuju i fotografije koje prikazuju krhko ljudsko tijelo u okrilju divljih životinja.

katerina13 katerina12 katerina11 katerina9 katerina8 katerina6 katerina5 katerina4 katerina3 katerina2Foto: Facebook Katarina Plotnikova

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.