Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Predstavljene nove glasnogovornice L'oreala.<br />

Trendovi

Ljepotice iz L’oreala

Predstavljene nove glasnogovornice L’oreala.

Uoči otvorenja festivala u Cannesu predstavljene su nove glasnogovornice poznatog branda L’oreal Paris – Frieda Pinto, Evangeline Lilly i Elizabeth Banks.

Friedu Pinto je otkrio Danny Boyle u filmu Slumdog Millionaire, filmu koji je osvojio osam Oskara. Nakon Schnabelova filma koji trenutno snima, Freida će tijekom ljeta snimati film s Woody Allenom.

Evangeline Lilly je primijećena u kultnoj seriji Lost. Kate, lik koji je tumačila osvojio je nominaciju za Golden Globe Awards 2007. za najbolju glumicu dramske serije. Njena prva avantura u svijetu filma bila je sa Johnom Malkovichem i Romainom Durisom u adaptaciji novele Afterwards, Guillaume Mussoa.

Politički aktivna Evangeline

Evangeline je i politički aktivna, kao vrlo mlada bila je uključena u humanitarne projekte i osnovala je Odbor za razvoj ljudskih prava na fakultetu. Kao aktivistica putuje svijetom, te naglašava:"Ovo je za mene vrlo značajno, priključiti se brandu čiji je cilj odgovoriti na potrebe za ljepotom svakog čovjeka i upotpunjavati osjećaj zadovoljstva svakog bića.”

Evangeline Lilly upravo dolazi iz Ruande gdje je bila angažirana u humanitarnoj misiji kako bi, kao ponosna glasnogovornica L’Oreala Paris, po prvi put kročila Palačom Festivala u Cannesu.

Banks će glumiti u filmu The Details

Elizabeth Banks je jedna od najperspektivnijih mladih glumica Hollywooda, čemu svjedoči i vrlo popunjena lista njenih dostignuća u protekloj godini. Pojavila se u filmu Olivera Stonea W, kao i u komediji Role Models. Banksova je nedavno potpisala ugovor za film The Details gdje će biti partnerica Jamesu McAvoyu.

– Najviše me impresioniralo u L’Orealu činjenica da je to kompanija koja omogućuje ženama da budu jače. L’Oreal želi da žene širom svijeta ne samo vode brigu o ljepoti već I o zdravlju I svom zadovoljstvu, izjavila je Banks.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.