Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Tjedni horoskop / 20.04.2015 – 26.04.2015

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Bik, Strijelac i Vodenjak

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav

Vaši poznanici ili prijatelji pozivat će vas na društvena okupljanja, a baš preko njih mogli biste sresti osobu koja će vas zaintrigirati. Zato prihvatite njihove pozive i budite otvoreni za ljubav. Oni u vezama bit će opušteni i bezbrižni.

Karijera

Surađivat ćete se svima oko sebe i to vrlo učinkovito. Mnoge će oči biti uprte u vas i od vas će se očekivati. Neki će povući poteze koji će imati utjecaja na sve s kojima rade. Učinit će to temeljito, pa ni rezultati neće izostati.

Zdravlje & savjet

Humorom pobijedite brige.

BIK (21.04. – 20.05.)

Ljubav

Sadržaji zabava i brojnost izlazaka na atraktivna mjesta bit će rijetko viđeni i doživljena kao kod vas ovih dana. Netko će vas iritirati, ali nećete se dati isfrustrirati. Sjetit ćete se onih malih pažnji koje ljudima znače. Posebno prema vama dragoj osobi.
Karijera

Sjetite se samo koliko ste postigli u prošlosti, a najviše zato da motivirate sami sebe za budućnost. Kad vam nude nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi pravite zatvoren put.

Zdravlje & Savjet

Razgibajte se u prirodi.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav

U u vašim osobnim odnosima vladat će ležernost i opuštenost. Mnogi parovi uživat će bez pritiska da se nekamo mora izaći ili nešto nekom dokazati. Bit će i onih koji će biti skloniji povlačenju i skrivanju emocija. Ne analizirajte previše.

Karijera

Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na vanjske okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširit ćete horizonte, a nešto ćete i zaraditi.

Zdravlje & Savjet

Malo usporite sa sportom.

RAK (21.06. – 22.07.)

Ljubav

Vjerojatno ćete pomalo otupjeti za ljubav ili za zahtjeve druge strane. Ona vas neće najbolje razumjeti, ali ne pokušavajte objašnjavati kako se osjećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.

Karijera

Kako tjedan bude odmicao, postajat će sve jasnije da vi imate sposobnosti i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažirati. Ali taj angažman neće doći glatko jer će trebati surađivati.

Zdravlje & Savjet

Budite taktični.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav

Ako ste još sami, bit ćete poduzetni i aktivni u traženju svoje srodne duše. Neće vam biti teško otići na kraj svijeta da nađete ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama iznenađivat će voljenu osobu sa prijedlozima punim aktivnosti i dinamike.

Karijera

Uslijedit će podrška drugih za ono što radite, ali uz nju će doći i potreba da odreagirate ili iskritizirate cijelu stvar. Nemojte to činiti. Proći ćete daleko bolje ako se suzdržite od komentara. Imajte to na pameti.

Zdravlje & Savjet

Želite li skupljati med, ne udarajte po košnici.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Ljubav

Pred vama su dani intenzivnijeg društvenog života. Gotovo da neće biti značajnije zabave ili društvenog mjesta gdje se nećete zateći. U ovakvim okolnostima vrlo lako ćete naći nekog za svoju dušu ako ste još sami, ali vaše srce neće biti baš ispunjeno.

Karijera

Dosta poslova dolazi svom kraju. Pripremate se za inventuru ili za zatvaranje poslovnih faza. Istovremeno se otvaraju i nove mogućnosti. Na vama je da pažljivo razlučite što vam zapravo odgovara. Ako treba ići u nešto novo, krenite.

Zdravlje & Savjet

Budite diplomat u svakoj situaciji.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav

Savjeti dobronamjernih ljudi pomoći će vam da pregrmite ovo praznjikavo ljubavno razdoblje. Mnogi će posegnuti za nekom knjigom punom savjeta gdje će naći niz korisnih uputa za svoj privatni život. Primijenit će ih tek kasnije kad budu s nekim.

Karijera

Na poslu će vam i dalje ići dobro. Štoviše, pojačat ćete kontakte i više se angažirati oko suradnika. Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani nekamo da rade. Izazovi će biti svakodnevni.

Zdravlje & Savjet

Učinite nešto za one koji trebaju pomoć.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Ljubav

Neki bi mogli prolaziti iskušenje tajne ljubavne veze ili svoju naklonost prema nekom skrivati jer tako određuju društvena pravila ponašanja. U svakom slučaju, nećete se lako otvarati. Moralne dvojbe pratit će ovakvo stanje po cijele dane.

Karijera

Čini se kao da će svanuti, ali nikako da to dočekate. Već vas hvata nestrpljenje da pokažete što sve znate. Još ovaj tjedan bit će potrebno nešto pripremiti ili dovršiti. Zato to učinite polako i sigurno. Kad su temelji dobri, kuća je čvrsta.

Zdravlje & Savjet

Zanemarite zavidnike i gunđala.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav

Sad vam je potpuno jasno da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete živjeti. O vama ovisi da li ćete se okrenuti ka svijetlu ili ka tami.

Karijera

Sve ćete se više zanimati za financije ili nove sustave koji bi mogli poboljšati prihode u onom što radite. Izgradit ćete nove planove u tom smislu. Borit ćete se za podršku drugih da ih provedete u djelo ili da ih barem pokrenete. Nešto će krenuti.

Zdravlje & Savjet

Vježbajte gimnastiku svaki dan.

JARAC (22.12. – 20.01.)

Ljubav

Uglavnom ćete imati dobar vjetar u leđa kad se o ljubavi radi, no svako malo činit ćete greške u koracima. O vama i vašoj sposobnosti samokontrole ovisit će u uspjeh u vašem privatnom životu. Potrudite se i dajte sve od sebe. Uspjet ćete.

Karijera

Uzet ćete stvari u svoje ruke, dati sve od sebe i napraviti veliki korak prema naprijed. Oni koji rade s vama cijenit će vaš trud. Neki će možda već sad dobiti i zasluženo priznanje ili barem pohvalu za ono što su postigli. Samo nastavite.

Zdravlje & Savjet

Porast će vam samopouzdanje.

VODENJAK (21.01. – 19.02.)

Ljubav

Pred vama su dani bogati ljubavnim iskustvima koje će za vas biti ugodna. Oni koji su još sami neka se svakako dotjeraju i izađu među ljude jer su šanse da nađu i dožive ljubav zaista povećane. Oni u vezama bit će sasvim zadovoljni.

Karijera

Najradije biste pokazali što znate, ali osjećate da nije još vrijeme za pokazati sve adute. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izražaja ako pričekate još samo malo. Zato ih zasad ostavite skrivenim, pa makar otrpjeli i poneku frustraciju.

Zdravlje & Savjet

Pred vama je zanimljiv put.

RIBE (20.02. – 20.03.)

Ljubav

Svako malo dolazit ćete u iskušenje da se posvađate, da prigovarate ili da kritizirate drugu stranu. Moguće je i obratno, da drugi kritiziraju vas. Tek uz više humora i samokontrole stvari mogu krenuti na bolje. Potrudite se.

Karijera

Na dnevni red dolaze zaostatci. Bit će i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje trebat će postaviti i nove temelje. Sada ćete utvrđivati nova mjerila poslovanja.

Zdravlje & Savjet

Idite u prirodu. Šetajte na suncu.

OSOBE ROĐENE U OVOM TJEDNU:

20.4. Joan Miro, slikar
21.4. Anthony Quinn, glumac
23.4. William Shakespeare, dramski pisac

ehoroskop.net
Foto: Pixabay

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Bik, Jarac i Rak.

Horoskop

Astrolozi su otkrili koji dani u svibnju bi za nas mogu biti najuspješniji i zašto!

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Bik, Ovan i Lav.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.