Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Habyland spreman za zabavu

Zagrebački Habyland centar kombinira zabavu, igru, rekreaciju, učenje i prostor za okrjepu.

Najveći obiteljski zabavni centar- Habyland koji svoja vrata otvara krajem svibnja na Slavonskoj aveniji 3, prvenstveno je usmjeren na razonodu, igru i edukaciju djece u dobi od dvije do 12 godina u koju se mogu uključiti i roditelji.

Prostrana unutrašnja struktura za igru, bezbroj tobogana, zračni jastuci za skakanje i spuštanje, soft topovi, zidovi za penjanje, odvojeni prostor za igranje najmlađih i još puno toga drugog samo su neki od mnoštva sadržaja.

Proslave rođendana i radionice

Ukupna površina centra je 1400 četvornih metara i sadržava: prostor unutrašnje igraonice, prostore za proslavu rođendana i održavanje radionica. Tu je i ugostiteljski objekt u kojem se možete okrijepiti kavicom ili ukusnim kroasanima, pročitati novine, surfati internetom ili odigrati neku od zabavnih igara. Osiguran je i prostor za presvlačenje djece, grijalice za bočice na šanku, strojevi za recikliranje pelena itd.

– Habyland također ima šest zasebnih prostorija u kojima nudimo organizacije dječjih rođendana pod nadzorom i vodstvom stručnog osoblja. Obično s kostimiranim animatorom traju 45 minuta, a igra se kasnije produži u prosjeku na dva i pol sata. Prijave primamo putem telefona a radimo cijeli tjedan od 10 do 21 sat. U mogućnosti smo ispuniti svaku dječju i roditeljsku želju, bilo da se radi o tematskom ili specifičnom rođendanu. Pritom nam je moto: skakati se mora – nova rođendanska fora,- rekao je Robert Hajdek, direktor Habylanda.

Osim organizacije proslava dječjih rođendana posjetiteljima će nuditi i radionice za djecu koje će se organizirati u suradnji sa stručnjacima. U njima će predavati osobe kvalificirane za rad s djecom. Tijekom prvog kvartala bit će tri radionice za djecu koje će voditi dječji psiholog Asja Zajić.

Čitanje bajki i savjetovanje za roditelje

Radi se o muzičkoj i kreativnoj radionici te radionici istražujemo dječji svijet. Tu je i termin za čitanje bajki te savjetovanje za roditelje pod vodstvom dječjeg psihologa čime se na lokaciji centra objedinjuje edukacija za djecu i savjetovanje za roditelje.

– Ono što nas još bitno razlikuje od drugih igraonica je što smo se pobrinuli osigurati pristup djeci s invaliditetom, kao i prilagođen toalet za njih,- ispričao je Hajdek.



FOTOGALERIJA: Habyland oduševio najmlađe

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Dobar posao

Donosimo vam još nekoliko savjeta kako se lakše vratiti na posao.

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.