Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moda

Upoznajte Sense for Style

Uspjeli smo doći do nje i ispričati modnu priču Ine Sušić. Upoznajte njen Sense for style.

U moru objava na Instagramu, jedna blogerica nam je „zapela“ za oko. Uspjeli smo doći do nje i ispričati modnu priču Ine Sušić. Upoznajte njen Sense for style.

Kako je sve počelo? Tko je Ina.

Veliki zaljubljenik u modu – najkraće rečeno. Moda me oduvijek zanimala, kao i igranje različitim kombinacijama. Odmalena sam voljela listati modne časopise i pokušavala skombinirati ono što su “tete” na slikama nosile. S vremenom sam počela stvarati svoje ideje i pretpostavljam da se od tuda stvorila i želja za blogom.

Ideja je dugo postojala, ali mi je nedostajalo hrabrosti. Tu je najveću ulogu imao moj suprug Miro, koji me poticao da započnem s cijelom pričom.

ina sušić 3

A kakvi su planovi?

Želje su velike, ali za sada je još sve u povojima. Još se učim i ja “pozirati” i Miro fotografirati (hahahaha). Trenutno je to i dalje hobi koji jako veseli i ispunjava moje slobodno vrijeme. S vremenom bih, naravno, voljela da to pređe u nešto ozbiljnije.

Kako dolaziš do ideja za postove, fotografije… Imaš viziju za nekoliko postova unaprijed ili je to „stvar trenutka”?

Ideje za postove mi dolaze relativno lagano jer se radi o odjevnim kombinacijama koje doista nosim iz dana u dan. Na fotografijama i u postovima su prikazani komadi koji se meni doista sviđaju i koje privatno odijevam. Prilikom kupnje novog komada, odmah u glavi vidim s čime bi to sve nosila i na koje načine kombinirala, na taj način dolazim do ideja. Naravno, drugi blogeri i fotografije različitih StreetStyle kombinacija, uvijek daju nove ideje.

ina sušić

Zbog čega si odlučila stranicu voditi na engleskom?

Dugo sam razmišljala o tome na kojem jeziku voditi blog, kao i Instagram profil. Odlučila sam se, na kraju ipak za engleski kako bih bila razumljiva i ljudima van našeg govornog područja. Mislim da se to pokazao kao dobar odabir, jer veliki broj ljudi koji me prati nisu iz Hrvatske.

Javljaju li ti se već modni brendovi u Hrvatskoj s prijedlozima suradnji?

Moram napomenuti da je cijela ideja započela pred nepunih 3 mjeseca i da sam i sama iznenađena nekim ponudama.

Prva i, dosada, najdraža suradnja je s curama iz Fulirki. Radi se o ručno rađenim majicama sa specifičnim natpisima. Bilo je još nekoliko ponuda, ali nisu odgovarale mom stilu odijevanja.

Mislim da je jako važno pristajati isključivo na suradnje s brandovima koje biste i privatno nosili. Dobila sam i nekoliko ponuda stranih brandova, neki od tih projekata su u tijeku.

ina sušić 4

Kako bi nam opisala svoj vlastiti stil i postoji li neki brend koji ti je „fetiš”?

Svoj stil bih opisala kao elegantan i ženstven, kombiniran s “rokerskim” komadima. Volim kombinirati klasične kapute s motorističkim čizmama i kožnim hlačama, kao i svilene košulje i torbe pismo s kožnim jaknama.

Volim nositi i tenisice (uglavnom se radi o Starkama), ali sportski izgled “ublažim” klasičnim sakoom ili jednostavnom haljinom.

ina sušić 2

Za kraj, daj nam neki „call to action”: Zašto bi trebale pratiti baš tvoj blog?

Moj blog je prikaz kombinacija koje svakodnevno odijevam. Mislim da je važno čitateljima pokazati nešto čime se mogu inspirirati i primijeniti na svoju svakodnevicu.

Radi se o kombinacijama koje prikazuju kako odlazim odjevena na posao, ali i vikendom na kavu s prijateljicama. Mislim da su lako nosive za sve mlade žene, a to je važno, zar ne?

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Trendovi

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.