Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Nova generacija njege za cijelu obitelj

La Roche- Posay predstavlja dermatološko rješenje za cijelu obitelj: Lipikar Gel Lavant i Lipikar Fluide.

Najčešće razmišljamo o koži lica i kako nju njegovati, a zaboravljamo na svakodnevnu njegu i brigu za naše tijelo. Svakodnevno pranje treba biti iznimno nježno kako bi se smanjila opasnost od nadraživanja, a uz to pravilno nanošenje hidratantne njege omogućuje obnavljanje hidrolipidnog sloja te pruža zaštitu i mekoću kože.

Pravilna njega kože potrebna je od prvog dana, a usvajanjem rutine nježnog pranja omogućit ćete svojoj koži i koži vašeg djeteta da bude zaštićena, mekša i gipkija. Ove godine, La Roche- Posay predstavlja dermatološko rješenje za cijelu obitelj: Lipikar Gel Lavant i Lipikar Fluide, proizvode kreirane s minimalnim brojem sastojaka pažljivo odabranih za učinkovitost te za svakodnevnu upotrebu i njegu, prilagođene koži beba.

LIPIKAR GEL LAVANT  smirujući je gel za svakodnevno pranje kože s La Roche- Posay termalnom vodom. Sadrži niacinamid koji pomaže kod smirivanja kože i obnavljanja kožne barijere, karite maslac i glicerin koji vraćaju ugodu koži i obnavljaju lipide te La Roche-Posay termalnu vodu s umirujućim, omekšavajućim i antioksidacijskim svojstvima. Lipikar gel lavant, meki, kremasti, pjenušavi gel delikatnog mirisa, nježno čisti i štiti osjetljivu kožu cijele obitelji, ne iritira oči, ne sadrži paraben niti sapun te ima neutralan PH. Pogodan je za vlasište beba i intimno područje.

page

LIPIKAR FLUIDE  je smirujući i zaštitni hidratantni fluid koji se nanosi nakon tuširanja.  Djeluje kao svakodnevna hidratacija koja istovremeno intenzivno smiruje kožu i obnavlja funkciju barijere kože.  Lipikar Fluid sadrži sveobuhvatnu formulu koja uključuje niacinamid koji pomaže kod smirivanja kože i obnavljanja kožne barijere, karite maslac i glicerin koji obnavljaju lipide i hidratiziraju kožu te joj vraćaju osjećaj ugode te visoku koncentraciju La Roche-Posay termalne vode. Osvježavajuća, lagana, lako razmaziva tekstura Lipikar Fluida omogućuje brzo oblačenje odjeće nakon nanošenja. Prilagođen je za svakodnevnu njegu kože čitave obitelji, za lice i tijelo.

Njega suhe i osjetljive kože mora biti svakodnevna, nježna i pravilna, a upotreba jednostavnih tehnika pomoći će vam usvojiti rutinu nježnog pranja:

  • Tuširajte djecu toplom vodom (35 C)
  • Nastojite koristiti nježni sapun i gel za pranje bez mirisa ili bogatu kremu za tuširanje za neutralizaciju isušujućeg učinka kalcija u vodi
  • Temeljito isperite kako biste uklonili proizvod
  • Nježno sušite tapkanjem bez trljanja
  • Izbjegavajte trljačice, perite kožu rukama
  • Neka vaša djeca imaju kratke nokte

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.