Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Darujemo Olivalov prirodni šampon za masnu kosu

Natural Ružmarin i Limun namjenjen je njezi normalne i masne kose. Ne sadrži umjetne boje ni mirise kao niti konvencionalni tenzid SLS, nego prirodni derivat kokosovog ulja Coco glucoside, blagog, a učinkovitog djelovanja na kosu i vlasište.

Nova linija Olival Natural šampona u svojoj formulaciji sadrži samo prirodne tvari dobivene iz biljaka. Šamponi učinkovito i povoljno djeluju na zdravlje vlasišta i sjaj kose te ne narušavaju prirodnu ravnotežu okoliša, sa naglaskom na otpadne vode, jer ne sadrže konvencionalni tenzid SLS, nego prirodni derivat kokosovog ulja, pšenice i voćnih šećera  Coco glucoside. Blagog su, ali učinkovitog djelovanja u pranju kose i održavanju njene prirodne ravnoteže.

natural-ruzmarin-i-limun-sampon

Natural Ružmarin i Limun namjenjen je  njezi normalne i masne kose. Ne sadrži umjetne boje ni mirise kao niti konvencionalni tenzid SLS, nego prirodni derivat kokosovog ulja Coco glucoside, blagog, a učinkovitog djelovanja na kosu i vlasište. Eterično ulje ružmarina umiruje, potiče regeneraciju kose i vlasišta, a blagi antiseptički učinak sprječava pojavu peruti. Aromaterapijski učinak ružmarina traje čak nekoliko sati nakon sušenja kose. Eterično ulje limuna dodatna je aktivacija u ovoj formulaciji za njegu masnog vlasišta jer ga prirodno isušuje, smanjuje rad žlijezda lojnica, djeluje tonizirajuće i zatvara pore te smanjuje mašćenje kose, a ugodan i osvježavajući miris limuna zadržava se dugo u kosi. Ne sadrži umjetne boje ni mirise kao niti konvencionalni tenzid SLS, nego prirodni derivat kokosovog ulja Coco glucoside, blagog, a učinkovitog djelovanja. Temeljito čisti i uspostavlja prirodnu ravnotežu vlasišta te mu radi sadržanog proteina pšenice pruža učinak kondicioniranja pa nakon pranja kose nije potrebno koristiti regenerator.

U Olivalovoj Natural liniji šampona dostupan je i šampon za suhu i oštećenu kosu ili Natural Lavanda i Menta te Natural Sensitive za osjetljivo vlasište. Svi šamponi su blagi bez boje i umjetnih mirisa, sadrže sirovine samo prirodnog podrijetla, mogu se koristiti svakodnevno te ne zagađuju okoliš.

Olival Natural šampone možete pronaći u DM-u, Mulleru, Kozmo i  Bipi po cijeni od 39,99 kn.

[box style=”0″]

Drage naše, da darujemo 3 kom Natural Limun i Ružmarina za masnu kosu.

Pošaljite mail na [email protected] :

  • stavite naslov OLIVAL
  • dodajte svoje kontakt podatke i napišite nam koji su sve šamponi u Olivalovoj liniji za kosu.
  • lajkajte naš Facebook profil
  • obavezno lajkajte i post objavljen na našoj Facebook stranici

Prijave primamo do 4. listopada, točno u podne.

Dobitnice: Monika Maričić, Iva Malarić i Ruža Matika.

[/box]

Ne propustite

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Darivanje

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Jesu li začinjena hrana, stres ili ekstremni vremenski uvjeti zaista okidač za rozaceju?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.