Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moda

Neodoljivi kaputi i jakne tjeraju zimu!

Dobar kaput i zanimljiva jakna bez sumnje predstavljaju ključni element svakog zimskog ormara, a Springfield donosi najbolje trendi komade.

Zrake sunca lijeno se probijaju kroz zagrebačku maglu. Prva pomisao je ostati u krevetu, preciznije, u toplom krevetu, nazvati ured i reći: „Hvata me neka prehlada“.

Kako bi vas bar malo razveselili i jutarnje muke skratili, preporučit ćemo par komadića i za ugrijati se i za dobro izgledati, a opet ne potrošiti pravo, malo bogatstvo!

Dobar kaput i zanimljiva jakna bez sumnje predstavljaju ključni element svakog zimskog ormara, a Springfield donosi najbolje trendi komade. Nešto duži kaputi, parke i bomber jakne, koje dolaze iz Springfield radionice, vrlo se lako kombiniraju i predstavljaju nenadmašnu igru stila i mode. Springfield zna kako svakom outfitu dodati vlastiti stilski pečat!

casual

Casual!

Must have komad za Springfield djevojku i dečka svakako je dobra parka koja dolazi u različitim dužinama, bojama, materijalima i krojevima. Jeste li već izabrali svoju omiljenu parku za ove hladne dane? Idealna je za kombiniranje s traper hlačama, vestama i kariranim košuljama zemljanih tonova. Najviše volimo casual, a Springfield zna i zašto.

sport

Sport!

Sportski look je i ove jesenske sezone među najpoželjnijima, a zasigurno ga ne možete kreirati bez odlične bomberice. Koja je Vaša omiljena kombinacija? Izaberite između modela sa zaobljenom siluetom u mornarsko plavoj i smeđoj boji – dok osnovni uzorci na materijalima dolaze u neupadljivim bojama senfa i bež nijansi. Dovršite svoj outfit jednostavnom kombinacijom: traperice u kombinaciji s kariranom košuljom ili običnom majicom koju krasi grafika za odličan urbani look.

smart

Smart!

Ako ste netko tko voli svom outfit dodati ‘smart touch’ imamo odlične kombinacije za vas – tople kapute u sivoj, bež i tamnoplavoj boji. Kreiraj casual look s komadima poput jeansa, sporskih hlača u sivim tonovima te vestama u zagasitim nijansama ili u nešto življim bojama.

 

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.