Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
ljubav
ljubav

Seks

5 stvari koje ne treba skrivati od svoga partnera

Složit ćemo se, iskrenost je uvijek najbolja opcija, a tu su i neke stvari koje nikada ne treba skrivati.

Tajne i tajnice znaju biti slatki začin veze, recimo romantični vikend kupljen na nekom od portala s popustima kao iznenađenje za nadolazeće blagdane. Ali, neke laži mogu počiniti veću, dugotrajnu štetu. Složit ćemo se, iskrenost je uvijek najbolja opcija, a tu su i neke stvari koje nikada ne treba skrivati.

1. Snovi

Sigurno je većini teško izgovoriti svoje snove poput želim dom prepun djece, ne želim uopće djecu, želim živjeti u Irskoj, napisat ću knjigu, želim glumiti i tko zna što još…

Ali, pustiti partnera u svoj život i svoje snove znači često i ostvariti ih!

2. Financijska situacija

Važno je ogoliti se pred partnerom. Reći dugove, kredite, tužne priče o kreditnim karticama, suludim kupovinama i stvarima koje se nekim čudom gomilaju u ormaru.

Cash flow je poput krvotoka u organizmu, ako krenemo gubiti krv, u opasnosti smo! Pustite glupi ponos i priču o tome čija je to stvar… Jednako tako, skrivanje novca od svog muža za neke žene je pravilo naučeno od majki, rezerve sa strane u slučaju da brak ne uspije. Razmišljate li tako, onda ni neće uspjeti!

No, tu je i takozvana” financijska nevjera” koja se manifestira tako da skrivaš svoje račune, pa čak i shopping vrećice u slučaju da si na povratku s posla “zastala” u popularnoj trgovini odjećom.

Osobito je važno onoga momenta kada se odlučite na zajednički život ili možda kupnju nekretnine.

3. Online aktivnosti

Povijest vašeg preglednika puno govori o vama, a tak broj društvenih mreža! No, to ne mora značiti da morate razmijeniti sve vaše lozinke i imati pristupe mailovima. Neke stvari moraju ostati samo vaše.

4. Važni problemi

Poslovni problemi, obiteljski problemi koji vas prate u stopu, a i oni zdravstveni moraju se izgovoriti. Ovdje ćemo staviti i spolne bolesti koje nisu nimalo ugodna tema, ali ih svejedno moraš “potegnuti” ako ti je stalo do osobe s kojim si u vezi.

Tajna će vas kad-tad sustići, a ne želite se svađati. Uzmite onoliko vremena koliko vam je potrebno, ali razgovarajte o tome. Partneri su tu da se oslonimo na njih, zar ne?

5. Što vas “pali“

Važno je biti iskren i u krevetu. Razgovarajte o tome, bit ćete puno sretniji ljudi. Istraživanja pokazuju kako puno žena nije sretno ni zadovoljno svojim seksualnim životom, a time se gubi bit veze, zar ne? Kada podijelite svoje probleme s prijateljicom, možete dobiti samo suosjećanje, ali kada maštariju podijelite sa suprugom ili mu kažete što vas uzbuđuje, seksualni život će se drastično poboljšati.

Ne propustite

Život u dvoje

Najgore što se može napraviti je pokušati prerano postati prijatelj, dajte si vremena

Duh i tijelo

10 važnih stvari koje često ne cijenimo dovoljno.

Darivanje

Trideset godina nakon što je prvi put objavljena, knjiga ˝Muškarci su s Marsa, žene su s Venere˝ostala je najutjecajniji i najprodavaniji priručnik za veze.

Seks

Priuštite svojem muškarcu najveći orgazam u životu

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.