Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Notes of Zagreb predstavlja svoju jesensku mirisnu priču

U godinu i pol dana, koliko postoji, Notes of Zagreb izrastao je u respektabilni brend poznat po kvalitetnim i finim mirisima za dom, a sada nam predstavlja svoju jesensku mirisnu priču.

Lišće predivnih boja i izgled parkova apsolutno oduševljavaju i najavljuju dolazak zime. Sve te prizore slijede i divni mirisi koje teško možemo osjetiti u gradu. Upravo iz tog razloga nastao je zagrebački brend Notes of Zagreb. U godinu i pol dana, koliko postoji, Notes of Zagreb izrastao je u respektabilni brend poznat po kvalitetnim i finim mirisima za dom, a sada nam predstavlja svoju jesensku mirisnu priču.

Difuzori Notes of Zagreba dolaze u predivnoj ambalaži, a pomno osmišljen dizajn bočica uklapa se u svaki ambijent. Njihova jesenska mirisna priča predstavlja nam dva mirisa, Madonnu of the Stone Gate i The Golden Bull, te dvije svijeće naziva Upper Town i Porta di Pietra. Note ovih mirisa donose nam pravu jesen u naš dom.

page

Madonna of the Stone Gate miris je koji karakteriziraju vrlo ugodne note cedrovine, sandalovine i ambre. Za ljubitelje slađih mirisa idealan je The Golden Bull, koji obiluje notama kakaa, vanilije i drvenih nota. Ovi mirisi dolaze u dva oblika, kao sprejevi za kuću i kao difuzori sa štapićima. Idealno osvježavaju svaki ambijent i daju mu jednu očaravajuću notu, te ovisno o veličini pakiranja, mogu trajati i do tri mjeseca.

Za ljubitelje svijeća, Notes of Zagreb je pripremio dvije svijeće koje stvaraju ugodnu jesensku atmosferu. Svijeća Porta di Pietra obiluje mirisima kašmira i vanilije te daje prostoru jedan ugodan i topao miris, dok Upper Town sadrži note ambre i sandalovine.

Notes of Zagreb možete naći i na zagrebačkom Europskom trgu!

Ne propustite

Moj dom

Notes of Zagreb s ponosom njeguje tradiciju stvaranja visokokvalitetnih mirisnih proizvoda inspiriranih ljubavlju prema Zagrebu.

Zanimljivosti

Notes of Zagreb poziva sve ljubitelje sofisticiranih mirisa i estetskih doživljaja da posjete novi dućan u Teslinoj ulici 9 te dožive čaroliju mirisnih svjetova...

Moj dom

Mirisne svijeće moguće je pronaći i kod popularnog brenda mirisa za dom, Notes of Zagreb.

Moj dom

Notes of Zagreb u svojoj raznolikoj ponudi mirisa za dom ima i nekoliko mirisnih svijeća.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.