Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Nicole Yoon: Sve, baš sve

Nicola Yoon odrasla je na Jamajci i u Brooklynu.

Nakladnička kuća Znanje s ponosom vam predstavlja dugoočekivani debitantski roman američke autorice Nicole Yoon,  Sve, baš sve.

Ovo je prekrasna priča o tajnama, ljubavi i lažima koje nam mogu promijeniti život. Način na koji autorica opisuje Madelinein svijet pomoću prekrasnih slika tjera čitatelja da cijeni male stvari u životu…

Bolujem od rijetke i slabo poznate bolesti. Ukratko, alergična sam na sve, na cijeli svijet.  Ne napuštam kuću, zapravo nisam izašla iz nje već sedamnaest godina. Jedini ljudi koje viđam su mama i moja njegovateljica Carla.

Međutim, jednog dana se ispred susjedne kuće pojavio kamion za selidbe. Pogledala sam kroz prozor i ugledala njega. Visok je, mršav i sav u crnom – crna majica, crne traperice, crne tenisice i crna kapa koja mu potpuno prekriva kosu. Zamijetio me kako virim kroz prozor i uzvratio pogled. Gledali smo se bez treptanja. Nisam mogla skrenuti pogled. Zove se Olly.

Možda i ne možemo predvidjeti budućnost, ali ponešto ipak možemo. Na primjer, sigurna sam da ću se zaljubiti u njega. I to će potpuno sigurno biti prava katastrofa…

Čim je objavljen, roman je postao bestseler New York Timesa, dobio mnoštvo hvalospjeva i prema njemu je već snimljen film, koji u hrvatskim kinima počinje igrati 18.svibnja. Preporučuje se kao obavezno štivo svima koji su voljeli Grešku u našim zvijezdama i Ako ostanem, kao i svima onima koji žele pročitati toplu i romantičnu priču o ostvarenim željama i prilikama koje moramo iskoristiti u životu.

Nicola Yoon (1972.) odrasla je na Jamajci i u Brooklynu. Trenutačno živi u Los Angelesu, sa suprugom i kćeri, koje voli više od svega. Sve, baš sve njezin je prvi roman.

Ilustracije u romanu izradio je njezin suprug David Yoon.

„Nježna, maštovita i prekrasno napisana Sve, baš sve jedna je od najboljih knjiga koje sam pročitala ove godine.“ Jodi Picoult

„Romansa koja će vas posve obuzeti.“ Publishers Weekly

Roman Sve, baš sve u prijevodu Kristine Kegljen  dostupan je u knjižarama po cijeni od 99,00 kn.

[box style=”0″]

Znanje daruje. Izvući ćemo jednu čitateljicu. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #sve

Prijave primamo do 6. svibnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijavljivati neograničen broj puta!

Dobitnica Martina Đanić!

[/box]

 

Ne propustite

Darivanje

S ljubavlju, Pamela otkriva nam sasvim novu stranu Pamele, pravu istinu o njezinom životu i karijeri dajući cjeloviti prikaz svog života bez uljepšavanja.

She Book Club

Prava poslastica za ljubitelje fantastičnih bića, čudesnih želja i snažnih čarobnjaka!

She Book Club

Iz Znanja javljaju kako će promjenom formata atraktivni naslovi ove popularne biblioteke postati pregledniji i, u duhu svog imena, dostupni svim čitateljima.

She Book Club

Uhvaćena u mrežu prijevare i ljubomore, Jessica mora upregnuti sve svoje intelektualne snage kako bi nadjačala inteligentnog i vještog protivnika.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.