Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Savjeti iz Avona za osunčanu i zdravu kožu

Moramo se pametno i na vrijeme zaštiti.

Ljeto donosi uživanje na suncu… ali ako želimo uhvatiti zrake sunca i neophodan vitamin D, moramo se pametno i na vrijeme zaštiti. Upamtite ova pravila sigurnog sunčanja:

Prije izlaganja suncu

  1. Kako bi kožu pripremili za sunčanje, obavezno nanesite zaštitnu kremu 15-20 minuta prije direktnog izlaganja kako bi koža potpuno apsorbirala sastojke i stvorila zaštitni filter.
  2. Ako vam je prvi dan odmora i imate svijetlu put, svakako si pripremite kremu s visokim zaštitnim filterom, obavezno za početak.
  3. I na plažu nosite svoj “basic” make-up? To je u redu, samo pazite da ipak budu lakše podloge (mark. CC krema), koristite balzam za usne sa zaštitnim faktorom (Avon Sun+ balzam za usne SPF 30) te da vam je maskara vodootporna (mark. Big&False Lash Volume maskara, sada i u plavoj nijansi!)
  4. Ne zaboravite i depilaciju, te tako potpunu pripremu za ulazak u kupaći kostim i bezbrižno sunčanje: Avon Skin So Soft linija donosi brzo i nježno uklanjanje dlačica, ali i potpunu njegu kože nakon tretmana.

937373_1

Za vrijeme sunčanja

  1. Ne budite lijene nanositi kremu sa zaštitnim filterom i više puta, posebno nakon plivanja ili igranja u vodi. Preporučuje se nanijeti novi sloj svaka 2-3 sata.
  2. Nosite i kapu i sunčane naočale. Oči trebaju zaštitu od UV zraka. Zahvaljujući naočalama i manje škiljimo i tako stvaramo manje tankih linija i bora. I još izgledamo cool.
  3. Nosite pareo, koji će zaštitu vašu osunčanu nježnu kožu i uživajte u šetnji po plaži osjećajući se moderno i zaštićeno.
  4. Ne zaboravite i njegu kose: ako pazite i na frizuru, mokru kosu uvijek možete osvježiti Advance Techniques Supreme Oils tretmanom i oblikovati Tangle Teezer četkom.

Nakon sunčanja

  1. Za trenutno osvježenje najbolje je odabrati formule s cooling dodatkom: Avonov losion poslije sunčanja sadrži aloe veru i domah će smiriti svako crvenilo i trenutno vas osvježiti.
  2. Ne zaboravite na njegu kože lica: svakako nanesite obnavljajuću hidratantnu kremu svaku večer nakon dana provedenog vani. Nakon završenog ljetovanja, bilo bi dobro odraditi i dodatnu njegu: nanijeti hranjivu masku ili serum. I za cijelo je tijelo potrebna svakodnevna hidratacija i hrana (Avon True NutraEffects losioni za tijelo), jer tako ćete izbjeći ljuštenje kože i dulje zadržati željenu osunčanu boju.
  3. Kosi dajte poseban pakung: 7-dnevni tretman maskom iz Advance Techniques ili Planet SPA linije nahranit će i obnoviti vlasi kose i omogućiti savršen stajling.
  4.  Pojačajte osunčanu boju koristeći suncokretove sjemenke i ulje kokosa. Možete koristiti i losione poslije sunčanja kako bi se boja duže održala, poput Skin So Soft Enhance and Glow linije. Postoje i posebne svjetlucave formule za savršene večernje izlaske.

page

[box style=”0″]

Za jednu čitateljicu pripremili smo darak: kremu za sunčanje i njegujući serum za kosu… Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #avonsun

Prijave primamo do 27. lipnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica: Elizabeta Španić

[/box]

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.